Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Αποκάλυψη: από οτο-κιου διάβαζε τις ομιλίες της η Εμινέ Ερντογάν


Φως φανάρι ότι η παρουσία της στην Ροδόπη εξυπηρέτησε την προεκλογική εσκτσρατεία του συζύγου της


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την προεκλογική εκστρατεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπηρέτησε στην –κατά τα άλλα- ιδιωτική περιοδεία της στη Ροδόπη, η σύζυγός του Εμινέ Ερντογάν που επισκέφθηκε Κικίδιο, Φιλλύρα και Κομοτηνή για μερικές ώρες, συνοδευόμενη από τον Υπουργό Επικρατείας Εγκεμέν Μπαγίς και πολυμελή αποστολή.

Η Εμινέ Ερντογάν πήγε αρχικά στο Κικίδιο της Ροδόπης όπου παρακολούθησε τελετή «καλύτερης ανάγνωσης κορανίου» που οργάνωσε ο ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Ακολούθησε η επίσκεψή της στη Φιλλύρα για την τελετή περιτομής του εγγονού του Σαδίκ, επίσημο λόγο άλλωστε της επίσκεψής της.

Συναντήθηκε με τον Τούρκο Πρόξενο στο Προξενείο της Κομοτηνής καθώς και με νέους στην "Τουρκική Νεολαία". Τέλος το βράδυ συναντήθηκε με τους παράγοντες της μειονότητας σε γεύμα στην Κομοτηνή, όπου βρέθηκαν ο βουλευτής Τσετίν Μάντατζη και ο ψευφομουφτής Αχμέτ Μετέ, από την πλευρά της Ξάνθης.

Με Auto-Cue οι ομιλίες.

Και στις τρεις παρουσίες της η Εμινέ Ερντογάν μίλησε προς τους συγκεντρωμένους διαβάζοντας όμως όλα τα κείμενα από συσκευή Auto-Cue που επιστρατεύτηκε ! Αναφέρθηκε, κυρίως, στο κυβερνητικό έργο του συζύγου της ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Μεχμέτ Μουεζίγογλου, κομοτηναίο στενό συνεργάτη του Ερντογάν. Κατά τα άλλα, έκανε γενικόλογες αναφορές στην σκέψη των Τούρκων γύρω από τα θέματα της Δυτικής Θράκης ενώ ο Υπουργός Επικρατείας διαβεβαίωσε ότι σε κάθε συνάντησή του με έλληνες αξιωαματούχους θέτει τα ζητήματα της Δυτικής Θράκης.



Πηγή: http://www.xanthipress.gr/