Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Θρίαμβος για την Ελπίδα Σαπών: πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών

Νίκη με 4-2 στην παράταση επί του Άρη Ακροποτάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η Ελπίδα Σαπών έχει βάλει στοίχημα να τρελάνει κόσμο! Η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου επικράτησε με 4-2 στην παράταση του Άρη Ακροποτάμου, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ερασιτεχνών!

Όλη η δράση εξελίχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ελπίδα να παίρνει προβάδισμα στο 63΄ με κεφαλιά του Κυνηγόπουλου ύστερα από κόρνερ του Τσέκου! Η απάντηση ήταν άμεση για τους φιλοξενούμενους καθώς στο 67΄ ο Παπαδόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα ενώ ο ίδιος παίχτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 69΄. Στο 75΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 75΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μυστρίδη!

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με την Ελπίδα να δείχνει πιο φρέσκια και να παίρνει τη νίκη με τα τέρματα των Γουνελά (107΄) και Κυνηγόπουλου (110΄)

Ελπίδα Σαπών: Παπουτσίδης, Βαλσάμης (77 Καλαμπόκας), Πασχαλίδης, Ντινιχάκης, Γουνελάς, Τρίχας, Μεμέτ Ερκάν (70 Λευκοβίτης), Τσέκος, Κυνηγόπουλος, Μιστρίδης, Σαρηγιαννίδης.

Άρης Ακροποτάμου: Βανδουλάκης, Καμπερίδης, Παναγιωτίδης, Φιλίππου, Τσορμπατζής (85 Τραγαντζόπουλος), Μανάφης, Σαουλίδης, Κυριακίδης (75 Αντωνιάδης), Σπυρίδης (108 Σταμπολίδης), Παπαδόπουλος, Μαυρομάτης.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/