Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Ο Νίκος Κουτσουρίδης νέος Γραμματέας στο ΕΒΕ Ξάνθης

ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ;

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ...


Ο Νίκος Κουτσουρίδης αντικαθιστά τον παραιτηθέντα Ζήση Κατσαρίκα, ως Γραμματέας στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης, που συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης.

Για την εκλογή του Νίκου Κουτσουρίδη απαιτήθηκε επαναληπτική ψηφοφορία. Ο νεαρός Σύμβουλος στην πρώτη μυστική ψηφοφορία έλαβε 9 ψήφους έναντι 5 του έταιρου υποψηφίου Γιώργου Μυλωνά, ενώ βάσει καταστατικού απαιτούνται 11. Στη δεύτερη ψηφοφορία εξελέγη με σχετική πλειοψηφία, με ψήφους 7 έναντι 6 και ενώ είχε αποχωρήσε ένα μέλος του Δ.Σ.

Για τη θέση του Οικονομικού Επόπτη, στη θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Παμπουκίδη, εξελέγη παμψηφεί ο Σπύρος Κάλφας με 14 ψήφους. Ο Χρήστος Παμπουκίδης που παραβρέθηκε στο Δ.Σ. –σε αντίθεση με το Ζήση Κατσαρίκα- ευχαρίστησε τα μέλη για τη συνεργασία τους και διευκρίνισε ότι παραιτήθηκε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.


Αποχωρεί από ΕΑΠΑΞ το Επιμελητήριο

Κατά τα άλλα στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου την Τετάρτη το βράδυ, έγινε ενημέρωση των μελών για τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση καταβολής του 12% στις επιχειρήσεις της Θράκης ενώ, μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η αποχώρηση του Επιμελητηρίου από το μετοχικό σχήμα της ΕΑΠΑΞ, όπου διαθέτει 90 μετοχές, με την πώλησή τους στο Δήμο Ξάνθης έναντι συμβολικού τιμήματος, καθώς η εταιρία οδεύει σε λύση και υπάρχουν αρκετά μεγάλα χρέη.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/