Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η αλήθεια για τον Γκλέισον

Εμφανίζει τελευταία τάσεις φυγής

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;


Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν από τις τελευταίες χρονικά μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού. Ενσωματώθηκε στην ομάδα αφότου η Skoda Ξάνθη επέστρεφε από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία. Του Γκλέισον προηγήθηκαν οι περισσότερο τρανταχτές μεταγραφές των Μπόατενγκ, Κατόνγκο, Στιούαρτ, παρόλα αυτά ο έμπειρος αμυντικός ήταν εκείνος που ξεχώρισε πρώτος με την αγωνιστική του παρουσία καταφέρνοντας να κερδίσει και τον απαιτητικό κόσμο της Ξάνθης.


Τάσης φυγής για οικογενειακούς λόγους

Τα πρώτα προβλήματα για τον Γκλέισον άρχισαν να εμφανίζονται μετά από έναν τραυματισμό που τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός, ενώ σχεδόν συγχρόνως κάνανε την εμφάνισή τους και τα οικογενειακά προβλήματα στα οποία δε θέλουμε να επεκταθούμε, που ανάγκασαν τον παίκτη να ταξιδεύει όποτε μπορεί για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του παίρνοντας σε μερικές περιπτώσεις και επιπλέον άδεια. Το διάστημα εκείνο πολλοί στην ομάδα, στο τεχνικό επιτελείο αλλά και οι συμπαίκτες του έβλεπαν έναν άνθρωπο ο οποίος -όπως ήταν λογικό- είχε το μυαλό του αλλού και δεν ήταν στα καλύτερά του όσον αφορά την ψυχολογία του.

Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει πολύ σήμερα, για αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του "Χ.R" πριν από λίγο καιρό ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Skoda Ξάνθη. Όσον αφορά το συμβόλαιό του οι πληροφορίες μιλούσαν αρχικά για δανεισμό του παίκτη, οι τελευταίες εξελίξεις όμως δείχνουν προφανώς ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπήρχε οψιόν από πλευράς Ξάνθης.

Μετά την αποχώρηση του Θανάση Κωστούλα φάνταζε σίγουρη η παραμονή του στην ομάδα, κάτι φυσικά που δε συμβαίνει τώρα. Από πλευράς Ξάνθης φαινόταν ευχαριστημένοι μαζί του και είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν την συνεργασία και για την επόμενη σεζόν, το τελευταίο όμως διάστημα και μετά τα όσα προαναφέραμε φαίνονται διαλλακτικoί και το πιθανότερο είναι να βρεθεί λύση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές.

Οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Μαρίνος Ουζουνίδης επέστρεψαν από το εξωτερικό για να ξαναφύγουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/