Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Δεν τα βρήκαν για τα γραφεία οι παρατάξεις του Δήμου Ξάνθης

Νέα συνάντηση θα έχουν οι επικεφαλής των παρατάξεων, μπας και γίνει επιτέλους η κατανομή στους συνδυασμούς του Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;


Με συνάντηση που θα έχουν οι επικεφαλής των παρατάξεων την Παρασκευή, θα επιχειρήσει ο Δήμος Ξάνθης να λύσει το γόρδιο δεσμό που έχει δημιουργηθεί με την κατανομή γραφείων στους Συνδυασμούς του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είναι γνωστό, το ζήτημα ήρθε βίαια στην επικαιρότητα, μετά τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στο συνδυασμό Πούλιου και στελέχη της παράταξης της δημοτικής αρχής για το χώρο που θα φιλοξενήσει τους «Πολίτες για την Αλλαγή» που έχουν ήδη εγκατασταθεί στο χώρο της πρώην ΤΕΔΚ Νομού Ξάνθης.

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση για την κατανομή των χώρων, το νέο ζήτημα που προέκυψε είναι η αλλαγή στάσης της παράταξης της πλειοψηφίας, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις καθώς ζητά πλέον να πάρει μέρος στην κατανομή χώρων– όπως δικαιούται- αν και αρχικά είχε κάνει γνωστό πως δεν θα ενεργοποιήσει αυτό το δικαίωμα.

Έτσι μετά από διαμάχη που υπήρξε στο Δημοτικό Συμβούλιο οι παρατάξεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία, όπως ήταν και αναμενόμενο. Έτσι, ο Δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων θα συναντηθούν το πρωί της Παρασκευής και θα επιθεωρήσουν τους διαθέσιμους χώρους, προκειμένου να προχωρήσουν στην οριστική κατανομή.

Αναμένεται ότι τότε, εύκολα ή δύσκολα, θα καταφέρουν να χωρίσουν τα γραφεία που υπάρχουν για τους συνδυασμούς και βρίσκονται, κυρίως, στο χώρο του πρώην ΠΙΚΠΑ.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/