Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τέλος ο Δερμιτζάκης από τον Αστέρα Τρίπολης

Δεν μπορεί να σταυρώσει ομάδα ο καβαλιώτης τεχνικός μετά την αποχώρησή του πέρυσι από τον Πανθρακικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί από το πρωί της Τρίτης ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Αρκάδες. Ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού , ενώ φαινόταν πως θα έμενε στην ομάδα, τελικώς απομακρύνθηκε από την διοίκηση των Αρκάδων πριν ακόμα βγει η απόφαση για το που θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν (Σούπερ Λίγκα ή Football League).

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται η πτωτική πορεία του Καβαλιώτη τεχνικού , από τη στιγμή που αποφάσισε να αφήσει τον Πανθρακικό και να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ! Η μέτρια παρουσία του στον πάγκο του ¨ Δικεφάλου του Βορρά¨ σε συνδυασμό με τις αντιδράσεις των φίλων της ΑΕΛ στη συνέχεια, όταν έπαιζε το όνομα του για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των ¨ βυσσινί¨ και αισχάτως ο υποβιβασμός του Αστέρα, έχουν ρίξει κατά πολύ τις μετοχές του Δερμιτζάκη.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ γνωστοποιεί ότι λύθηκε η συνεργασία της με τον προπονητή ΠΑΥΛΟ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη του Παύλου Δερμιτζάκη στην αίθουσα Τύπου του Αστέρα, για το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011».


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/