Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Κύπρο ενόψει των εκλογών της Κυριακής

Παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού, αδελφού κόμματος της ΝΔ στην Μεγαλόννησο

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΣ;


Στην Κύπρο βρέθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου, μετά το Ζάππειο ΙΙ, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, για να προλογίσει ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του Αντιπροέδρου του αδελφού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Ιωνά Νικολάου.

Ο Βουλευτής Ροδόπης και Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, έκανε δηλώσεις στον Antenna Κύπρου για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και σχολίασε τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς ως «έκτακτες πολιτικές για έκτακτες καταστάσεις».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, που έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους ομοϊδεάτες Κυπρίους, προσφωνώντας, μαζί με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και τον τ. Υπουργό Άμυνας κ. Χάσικο, τον Αντιπρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ.Ιωνά Νικολάου, τόνισε:



«Τούτη την ώρα, έχει νόημα τα κόμματά μας να ξαναβρεθούν πλάι-πλάι για να εδραιώσουν μία Νέα Εθνική Αυτοπεποίθηση.



Μοιραζόμαστε τις ίδιες ιδέες. Υπηρετούμε κοινές αξίες και παλεύουμε για έναν ενιαίο στόχο, για ένα μεγάλο όραμα, τη λύση του Κυπριακού. Τη μετεξέλιξη της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα ισχυρό ομόσπονδο κράτος, με μία και μόνη διεθνή προσωπικότητα, κυριαρχία και ιθαγένεια, που θα βασίζει τη λειτουργία του στα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ και κυρίως θα την εδράζει στο Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων βασικών κοινοτικών ελευθεριών.



Ελλάδα και Κύπρος έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο δρόμο. Αυτό καθιστά περισσότερο αναγκαία από ποτέ μια νέα δυναμική και αποφασιστική πολιτική ηγεσία. Έτοιμη να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα και τις αδυναμίες, να συνεργαστεί συστηματικά, να ενισχύσει τις διεθνείς μας συμμαχίες, να δράσει αποφασιστικά.



Αυτή την εθνική ηγεσία είναι έτοιμες να την προσφέρουν οι πολιτικές μας δυνάμεις, Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η Νέα Δημοκρατία»
 
.