Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αγνωστες πικάντικες ιστορίες τύπου Στρος Καν με ερωτύλους πολιτικούς της Θράκης

Ο πολιτικός παράγοντας που δεν είχε αφήσει θυληκό αλλοδαπό κουνούπι, ο αυτοδιοικητικός που έσπευσε να πάει με δημότισσα αμέσως μετά τη νίκη του, ο άλλος που γούσταρε το... αμαξάτο και εκείνος που διώχθηκε από ξενοδοχείο
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η τοπική μας κοινωνία έχει και αυτή τους μικρούς Στρος Καν, ειδικά από πρόσωπα που θήτευσαν
στην αυτοδιοίκηση, αιρετοί η μη, όλων των βαθμών.


-Ένας εξ’ αυτών πρωτοκλασάτος πολιτικός δεν είχε αφήσει παραπονεμένη καμία εισαγόμενη εργαζόμενη σε μπαρ και το σεξουαλικό του ταπεραμέντο το συνέχιζε και τις πρωινές ώρες με εργαζόμενες που προσλάμβανε για την υπηρεσία του.

-Όταν ξυπνούσε δηλαδή, γιατί ξενυχτούσε σχεδόν κάθε βράδυ και πολλές φορές που τον περίμεναν ως προσκεκλημένο σε πρωινές εκδηλώσεις, προσπαθούσαν να τον ξυπνήσουν με το ζόρι.

-Παρόλα αυτά όλοι οι πολιτικοί της περιοχής μας γνώριζαν της συνήθειες του, αλλά κανείς δεν μιλούσε.

-Η κομματική ηθική δεν τους το επέτρεπε καθώς και η συναδελφική αλληλεγγύη.

-Άλλος ένας αυτοδιοικητικός συνήθιζε κάθε απόγευμα να βάζει φόρμες και να πηγαίνει για γυμναστική δήθεν, αλλά στο ξαπλωμένο κάθισμα του συνοδηγού πάντοτε τον συνόδευε το παράνομο έτερον ήμισυ.

-Και αυτή η κολόνια κράτησε χρόνια.

-Όπως γνωστή στην πολιτική πιάτσα είναι και η σεξουαλική υπερδραστηριότητα αιρετού που δεν κάνει διακρίσεις ούτε στην ηλικία, αλλά ούτε και στο θρήσκευμα, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία σε αλλοδαπές.

-Να θυμηθούμε ότι λόγω μεγάλης κατανάλωσης των γνωστών μπλε χαπιών, νοσηλεύτηκαν κάποιοι, ακόμα και αιρετό που τον έψαχναν να του ευχηθούν μετά την νίκη του αλλά εκείνος βρισκόταν στον έβδομο ουρανό με δημότισσα και φίλη που ήθελε να τον έχει πρώτη, ως αξιωματούχο της πολιτικής βέβαια.

-Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλα πολλά για ιδιαίτερες προτιμήσεις, διώξεις από ξενοδοχεία για σεξουαλική υπερδραστηριότητα, αλλά τότε θα καταλήγαμε ότι ο Στρος Καν είναι αγγελούδι και δεν το θέλουμε αυτό.

-Πάντως οι δικοί μας επιβήτορες δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρηθούν.

-Ούτε φυσικά οι κακές συνήθειες πρωτοκλασάτου πολιτικού που χαίρει άκρας εκτίμησης, αλλά για να πιει ιδιαίτερη μάρκα πεπαλαιωμένου ουίσκι, ανάγκασε ολόκληρη συνοδεία που είχε για φύλαξη να τρέχει 100 χιλιόμετρα μέσα στη νύχτα να το βρει, για να βρέξει αυτός το λαρύγγι του.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/