Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ποιός κορυφαίος θρακιώτης ηθοποιός δούλεψε ως «κοράκι» σε νεκροταφείο;

Κουβαλούσε τα φέρετρα
με τους νεκρούς. Θυμάται
την πρώτη του δουλειά
στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής
και αν δεν είχε γίνει πλέον
τόσο διάσημος, θα ήθελε
να είναι ένας απλός
αγρότης στον... Έβρο

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;



Μπορεί όλοι να τον γνωρίσαμε ως ηθοποιό και μετέπειτα παρουσιαστή, ωστόσο, ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει κάνει «καριέρα» και ως... νεκροκομιστής! Κι αν δεν σας λέει κάτι η λέξη, τότε να σας ενημερώσουμε πως είναι τα γνωστά σε όλους «κοράκια» που δουλεύουν στα γραφεία κηδειών!

«Δούλεψα από λάντζα μέχρι και σε νεκροταφεία. Είμαι 1, 86 και με το τακούνι πάω 1,88. Αυτό είναι το ιδανικό ύψος για τους νεκροκομιστές, αυτούς που κουβαλούν το φέρετρο με τον νεκρό», εξομολογείται ο ίδιος στο περιοδικό «People».

Μάλιστα, όπως συμπληρώνει, η δουλειά αυτή είχε για εκείνον... πλάκα! «Όταν είσαι 21 χρονών και δουλεύεις ως νεκροκομιστής έχει πλάκα. Ο θάνατος σου φαίνεται μακρινός. Τώρα δεν θα το έκανα. Ως νιάτο υπήρξα πολύ rock and roll τύπος κι έφτασα σε ακρότητες», αναφέρει.

Η ηθοποιία του προέκυψε από ένα ψέμα, όταν ήταν 20 ετών. «Άρχισα να πηγαίνω σε ακροάσεις και να λέω ψέματα ότι μόλις επέστρεψα από την Αμερική όπου τελείωσα μια διάσημη δραματική σχολή. Έπειτα από δύο οντισιόν βρήκα την πρώτη μου δουλειά ως κομπάρσος, το 1991, στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής - κρατούσα το κοντάρι», εξιστορεί ο Ρένος και τονίζει πως τελικά ο καθένας επιβάλλει την εικόνα που θέλει να έχουν οι άλλοι για εκείνον.

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός συμμετέχει στο σίκουελ της ταινίας «Σειρήνες Στο Αιγαίο» όπου υποδύεται έναν δημοσιογράφο, ενώ, αν άλλαζε δουλειά, θα γινόταν αγρότης στον Έβρο ή θα άνοιγε φάρμα με γαϊδούρια!

Όσο για τα προσωπικά του; Αν και είχε πει πως τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα παντρευτεί, τώρα το παίρνει πίσω: «δεν έχω βρει ακόμη την κατάλληλη γυναίκα. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά θέλω όλο το πακέτο. Για μένα ο γάμος δεν είναι λιμάνι, αλλά ταξίδι... Μπορεί η τύχη να μου χαμογελάσει και να βρω τη γυναίκα που ψάχνω και με ψάχνει», λέει χαρακτηριστικά.



Πηγή:  http://www.star.gr/