Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αλλοδαποί λήστεψαν και τραυμάτισαν άλλους αλλοδαπούς στην Αλεξανδρούπολη

Η αντίδραση της αστυνομίας οδήγησε στην σύλληψη των δύο, ενώ ο τρίτος αναζητείγαι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Tην 29-05-2011, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, ένας 27χρονος ημεδαπός και ένας 24χρονος αλλοδαπός για ληστεία, ενώ αναζητείται έτερος συνεργός τους.
Ειδικότερα, την 29-05-2011 και ώρα 01.45΄, στην Αλεξανδρούπολη, οι ανωτέρω, ενεργώντας από κοινού, φορώντας κράνη και προσποιούμενοι τους Αστυνομικούς, εισήλθαν σε οικία, στην οποία διέμεναν τρεις αλλοδαποί, απαίτησαν να τους παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και χρήματα και κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 530,00 €. Οι παθόντες, αντιλαμβανόμενοι ότι οι δράστες δεν ήταν Αστυνομικοί αντέδρασαν και ακολούθησε συμπλοκή. Ο 27χρονος και ο 24χρονος, με τη χρήση μαχαιριού, οικοδομικού εργαλείου και ενός ψαλιδιού προσπάθησαν να διαφύγουν τραυματίζοντας τους αλλοδαπούς ελαφρά, πλην όμως εντοπίσθηκαν από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης και συνελήφθησαν οι δύο εξ αυτών και αναζητείται ο τίτος.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.
.