Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Αδιάφορη η μειονότητα για τα (φτηνά) τουρκικά σήριαλ που κάνουν θραύση στην ελληνική τηλεόραση

Στο δόγμα Νταβούτογλου εντάσσεται η μαζική εξαγωγή παραγωγών για την τηλεόραση από την Τουρκία προς τις άλλες χώρες των Βαλκανίων
ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ
ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ
ΚΑΙ... "ΜΑΓΝΗΤΙΖΟΝΤΑΙ"
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Θραύση κάνουν στο ευρύ κοινό τα τουρκικά σήριαλ που προβάλλονται τελευταία σε ελληνικά κανάλια.


-Χορταστικά, αφού δύο ώρες βλέπεις την ζωή στην γείτονα χώρα της μεγαλοαστικής τάξης, που σε τίποτα δεν θυμίζει ανατολή και Ισλάμ.

-Πίνουν αλκοόλ, χωρίζουν, είναι όλοι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, αποφεύγουν να δείξουν σκηνές από την φτωχολογιά της Τουρκίας, δεν πηγαίνουν ποτέ σε τζαμί να προσευχηθούν και δεν μιλούν καθόλου για πολιτική.

-Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι αυτά τα σήριαλ δεν τα παρακολουθεί καθόλου σχεδόν η μειονότητα στην περιοχή μας, αφού δεν συνάδουν με τα ήθη και τα έθιμα τους, αλλά ούτε και τους αγγίζουν πολιτισμικά.

-Ίσως γιατί οι περισσότεροι γνωρίζουν ποια είναι η πραγματική κατάσταση στην Τουρκία των 80 εκατομμυρίων κατοίκων και μιας μικρής κάστας πλουσίων που πρωταγωνιστούν σε αυτά τα σήριαλ.
Και επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι αυτά τα σήριαλ πουλιούνται με το τσουβάλι σε χώρες του λεγόμενου μουσουλμανικού τόξου κατά Νταβούτογλου.

-Όπως πληροφορούμαι, τα προπαγανδιστικά αυτά σήριαλ μιας ευημερούσας δήθεν Τουρκίας χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών για να πουληθούν φτηνά σε τέτοιες χώρες και στόχο έχουν να τα δουν οι χριστιανοί και όχι οι μουσουλμάνοι.

-Η διείσδυση της ψεύτικης αυτής εικόνας για το μεγαλείο της γείτονας χώρας, θυμίζει τις παλιές Αμερικανικές ταινίες που προωθούσαν δεκαετίες τώρα οι ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο μέσω του υπουργείου Εξωτερικών, για να γαλουχηθούν γενιές ανθρώπων με την Αμερικανική κουλτούρα.

-Για να περάσουν αργότερα πιο εύκολα τα σχέδια τους οι ΗΠΑ στον πλανήτη με τις επεμβάσεις των Ράμπο, του κακού Ισλάμ που πρέπει να τιμωρηθεί και τους κακούς κομουνιστές που είναι η πληγή στο παγκόσμιο σύστημα.

-Άραγε, οι γείτονες μας τι θέλουν να περάσουν με αυτά τα δήθεν … και φθηνά έργα;


Πηγή:  http://www.xronos.gr/