Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Πολύ αστυνομία, λίγοι «αγανακτισμένοι», ήσυχη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη

Είχε αναβληθεί πριν δύο εβδομάδες λόγω αγανακτισμένων. Τότε καλεσμένος ήταν ο Ντόλιος. Μεσολάβησε ανασχηματισμός, ο Εβρίτης πήγε σπίτι του και έφεραν άλλον.
                      ΠΟΙΟΝ;


Σε αρκετά διαφορετικό κλίμα μετά από δύο εβδομάδες, πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το απόγευμα της Παρασκευής, η σύσκεψη που είχει αναβληθεί πριν από 2 εβδομάδες, λόγω "Αγανακτισμένων".

Στις μέρες που μεσολάβησαν ο Γιώργος Ντόλιος (αρχικός καλεσμένος) έπαψε να είναι Υφυπουργός και ο ανασχηματισμός αποφόρτισε το πολιτικό κλίμα, με αποτέλεσμα η εκδήλωση να μην απελείται από "αγανακτισμένους",αν και λήφθηκαν αρκετά έντονα μέτρα ασφαλείας. Ο Υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης ήταν αυτός που παραβρέθηκε στη σύσκεψη φορέων που διοργάνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων και κομματικών στελεχών από την περιοχή της Ξάνθης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φώτης Καραλίδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης, ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, ο Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ξάνθης Θόδωρος Παναγιωτίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Θανάσης Μπαμπαλίδης, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΞ Σωτήρης Τσιακίρογλου και το μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Γιάννης Αθανασιάδης ήταν μεταξύ όσων συμμετείχαν. Όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Υγείας, μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι εκδηλώσεις αυτές εντάσσονται σε ένα πλαίσιο προετοιμασίας για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κυβερνώντος κόμματος, το Σεπτέμβριο.

Η συνάντηση είχε θέματα γενικότερης ανάπτυξης της περιοχής πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Νατάσα, έξω από το οποίο βρέθηκαν δεκάδες φανεροί και μυστικοί αστυνομικοί ενώ οι περίπου 10-15 «αγανακτισμένοι» που συγκεντρώθηκαν σταδιακά, ζήτησαν απλώς να συναντήσει μια τριμελής ομάδα τους, τον Υφυπουργό Υγείας.


 
Πηγη:  http://www.xanthipress.gr/