Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Εχασε από την Ολλανδία αλλά κέρδισε σε εμπειρίες η Εθνική Βόλεϊ την Ξάνθη

Ηττα με 3-0 για την νεανική ελληνική ομάδα των ανδρών / Αύριο ξανά στις 4.30μμ με Γαλλία οι γυναίκες και στις 7.00μμ με Ολλανδία οι άνδρες στα δεύτερα παιχνίδια
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Δεν τα κατάφερε η Εθνική μας απέναντι στην πιο έμπειρη ομάδα της Ολλανδίας, γνωρίζοντας την ήττα με 0-3. Η Εθνική μας παρουσίασε σκαμπανεβάσματα-όπως αναμενόταν- στην απόδοση της , ωστόσο με τον μικρό μέσο όρο ηλικίας έδειξε πως διαθέτει μέλλον. Κέρδος της σημερινής ημέρας ήταν η χρησιμοποίηση των νεαρών Κουμεντάκη, Κοκκινάκη, που έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει!


Ελλάδα και Ολλανδία πήγαιναν μαζί στο σκορ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την Εθνική μας να διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα.μέχρι το 12-10, όταν και οι Ολλανδοί με ένα σερί 3-0 , πήραν τα ηνία του σκορ , αναγκάζοντας τον Λεώνη να καλέσει το πρώτο του τάιμ άουτ! Οι οδηγίες δεν εφαρμόστηκαν και οι Ολλανδοί πήγαν προηγούμενοι στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με 13-16. Παρά την προσπάθεια των διεθνών μας η διαφορά τριών πόντων παρέμεινε, μέχρι το δεύτερο τάιμ άουτ του Λεώνη στο 16-19. Στο 17-21 ο Λεώνης έριξε στη μάχη τον Ραφαήλ Κουμεντάκη, ο οποίος κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Παρόλα αυτά δεν άλλαξε κάτι και η Ολλανδία πήρε το σετ με 21-25.

Ανάλογη εικόνα με αυτή του πρώτου παρουσίασε η Εθνική μας, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην υποδοχή και δεν μπόρεσε να τελειώσει τις εύκολες μπάλες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει από νωρίς πίσω στο σκορ, με το 18-25 να έρχεται εντελώς φυσιολογικά και να ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα της αναμέτρησης.

Αντιστρόφως ανάλογα με τον τρόπο που παρουσιάστηκε στα πρώτα δύο σετ, ξεκίνησε το τρίτο η Εθνική ανδρών, έχοντας στα άκρα τους Κουμεντάκη, Κοκκινάκη και με όπλο το σερβίς του Ρουμελιώτη, η Εθνική μας προηγήθηκε με 8-2 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Η διαφορά αυτή γρήγορα εξανεμίστηκε , καθώς η Εθνική μας δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά , κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το να χάσει η Εθνική μας το προβάδισμα.(10-11). Η Εθνική μας μείωσε με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη να συμβάλλει τα μέγιστα στην αλλαγή της εικόνας. Παρόλα αυτά, η Ολλανδία ήταν πιο αποτελεσματική με αποτέλεσμα να πάρει το σετ με 21-25 με και τη νίκη με 0-3

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/