Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Είδηση-βόμβα: και αστυνομικός που υπηρετεί στην Θράκη σε διαθεσιμότητα για συμμετοχή στα στημένα ματς

Το ανακοίνωσε πριν λίγο το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Το όνομά του στους 83 κατηγορούμενους αλλά με... άλλη ιδιότητα
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ & ΠΟΥ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ;


Ενας αστυνομικός που υπηρετεί στην Ξάνθη τέθηκε σε διαθεσιμότητα με την κατηγορία ότι συμμετείχε στις δραστηριότητες της διεξαγωγής παράνομων στοιχημάτων.


Αυτό ανακοίνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας συμπληρώνοντας ότι παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση σε βάρος του.

Ο υπαρχιφύλακας είναι διαιτητής της Φούτμπολ Λιγκ και το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων αγώνων ποδοσαίρου.

Αν και η ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν αναφέρει το όνομά του, από την διασταύρωση με την λίστα των κατηγορουμένων προκύπτει ότι πρόκειται για τον υπαρχιφύλακα Ευάγγελο Κιοτζένη, 31 χρονών, ο οποίος υπηρετεί στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Ξάνθης και συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία σχετικά με το κύκλωμα που «λυμαίνεται» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ανήκει στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καβάλας.

Με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας ο εν ενεργεία διαιτητής και αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ), για συμμετοχή σε αγώνες παράνομους στοιχήματος.

Με βάση το κατηγορητήριο που είναι ιδιαίτερα βαρύ, κάποια sites αναφέρουν ότι ο επίορκος αστυνομικός ανήκε σε αυτούς που ήλεγχε το κύκλωμα, προκειμένου να καθορίζει τα αποτελέσματα στους αγώνες που είχε στήσει η «μαφία» του ελληνικού ποδοσφαίρου...

.