Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ντροπή! Η ΔΕΗ… «χτύπησε» τις Εθνικές Βόλεϊ στην Ξάνθη!

Με περιορισμένη ορατότητα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Γυναικών και έγινε όλη η τελευταία χθεσινοβραδινή της Εθνικής Ανδρών, λόγω διακοπής ρεύματος...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΩΝΩΝ

Οι διακοπές ρεύματος που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρούν ουκ ολίγα ελληνικά νοικοκυριά έπληξαν και τις Εθνικές ομάδες, στην προετοιμασία τους ενόψει των αγώνων της 5ης εβδομάδας του Ευρωπαϊκού Λιγκ στην Ξάνθη.

Η ΔΕΗ δε… λυπήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) το κλειστό «Φίλιππος Αμοιρίδης», όπου λίγο πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση των γυναικών, τα φώτα έσβησαν, με το ρεύμα να παραμένει… άφαντο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της προπόνησης των ανδρών, που μπήκαν αμέσως μετά στο γήπεδο. Αυτό ανάγκασε τον Αλέκο Λεώνη να κάνει ένα συντηρητικό πρόγραμμα που περιελάμβανε επαφή με την μπάλα και ελεύθερα σερβίς και καθόλου τακτική, αφού η ορατότητα στο κλειστό δεν ήταν καλή.

Αμέσως μετά το τέλος της –κάτι σαν- προπόνησης, ο Θάνος Μαρούλης μίλησε για τα επερχόμενα παιχνίδια κόντρα στους Ολλανδούς (19.00, ΝΕΤ):

«Προσωπικά δεν ξέρω καλά την Ολλανδία γιατί δεν είχα παίξει στους εκτός έδρας αγώνες εναντίον τους αλλά μπορώ να πω ότι η συμμετοχή μου κόντρα στην Ισπανία με κάνει να αισιοδοξώ ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Μετά την ήττα από την Αυστρία, οι Ολλανδοί μαθηματικά έχουν μειωμένες ελπίδες και σίγουρα θα ψάξουν και αυτοί για θετικά αποτελέσματα. Εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε μόνο τα θετικά στοιχεία από τα ματς με την Ισπανία για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Έχουμε προβληματιστεί λίγο από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αλλά δεν μας παίρνει και από κάτω».

Από την πλευρά των γυναικών που λίγες ώρες νωρίτερα (16.30, Σπορ+) θα αντιμετωπίσουν τις Γαλλίδες, η Αθηνά Παπαφωτίου, είπε: «Μάθαμε ότι η Καμαρά, Ριμπατσέβσκι, Λόζανσιτς θα λείπουν από τη Γαλλία, σε σχέση με τα ματς που δώσαμε στη Μιλούζ και ίσως αυτό να είναι καλό για εμάς. Από την πλευρά μας θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε και να πάρουμε ό,τι περισσότερο γίνεται από τα ματς με τη Γαλλία. Είναι σημαντικό να παίζεις κόντρα σε καλύτερες ομάδες από τη δική σου γιατί μόνο να κερδίσεις έχεις. Γενικώς έχουμε στενοχωρηθεί λίγο από τα αποτελέσματα, γιατί έχουμε χάσει αρκετά «δικά» μας σετ και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη».


Πηγή:  http://www.onsports.gr/