Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μεταμεσονύχτια απάντηση του Πεταλωτή στην νυχτερινή δήλωση Σαμαρά

"Ο Σαμαράς και η ΝΔ προτάσσουν το κομματικό τους συμφέρον" υποστηρίζει ο βουλευτής Ροδόπης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ)...



Η αντίληψη της εθνικής ευθύνης για τη Ν.Δ και τον Αντώνη Σαμαρά, περνάει μόνο μέσα από το κομματικό τους συμφέρον, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής μετά τις επίσημες τοποθετήσεις του προέδρου της Ν.Δ.

Λίγο μετά τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά σχετικά με τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, με σχετική του ανακοίνωση τόνισε ότι : «Ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ απέδειξαν σήμερα ότι η αντίληψη της εθνικής ευθύνης, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, περνάει μόνο μέσα από το κομματικό τους συμφέρον».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απαντώντας στη δήλωση του Α. Σαμαρά, διευκρίνισε πως είναι αντιφατικό να επικαλείται ο κ.Σαμαράς την Ευρώπη, «να μας υποδεικνύει τρόπο κυβέρνησης, να αρνείται την προσυπογραφή σε δήθεν λάθη, τη ίδια στιγμή που υπονόμευσε μια μεγάλη ευκαιρία κοινής ανάληψης εθνικής και ιστορικής ευθύνης».

Τέλος, ο κ. Πεταλωτής, επεσήμανε πως ανάλογες συμπεριφορές, όπως αυτή του Αντώνη Σαμαρά, αποβαίνουν σε βάρος της ίδιας της χώρας.


Πηγή:   http://www.newsbomb.gr/