Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Εμβόλισε περιπολικό για να αποφύγει τη σύλληψη στην Αλεξανδρούπολη


Θρίλερ στους δρόμους τα ξημερώματα σε καταδίωξη τριών ελλήνων που κατηγορούνται για τον… μισό ποινικό κώδικα

ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ;



Συνελήφθησαν την 02.00΄ ώρα της 16/06/2011, στην Ανατολική είσοδο της περιφερειακής οδού Αλεξανδρούπολης – Αμφιτρίτης, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, τρείς (03) ημεδαποί (22, 35 και 45 χρόνων), για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, ανωτέρω δράστες εισήλθαν στην οικία 44χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν διάφορα χρυσαφικά συνολικής αξίας χιλίων (1000,00€) ευρώ. Στη συνέχεια εισήλθαν στην οικία 56χρονου ημεδαπού, και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300,00€) ευρώ. Ακολούθως αφαίρεσαν από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 44χρονου ημεδαπού την εμπρόσθια πινακίδα κυκλοφορίας και από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 54χρονου αλλοδαπού αφαίρεσαν την οπίσθια πινακίδα κυκλοφορίας.

Κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου που επιχειρήθηκε από προστρέξαντες Αστυνομικούς σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ο ένας εκ των οδηγών προκειμένου αποφύγει αυτόν, εμβόλισε περιπολικό όχημα, τραυματίζοντας ελαφρά έναν (1) Αστυνομικό, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται. Την 03.00΄ ώρα της ιδίας, μετά από επισταμένες αναζητήσεις, το εν λόγω όχημα εντοπίσθηκε εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου και οι δύο (2) επιβαίνοντες συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στους παθόντες. Επίσης κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και τρία (3) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τν δραστών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης.

.