Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τέλος ο Γιώργος Κασναφέρης από τιμ μάνατζερ της Skoda Ξάνθη

Επειτα από τρία χρόνια συνεργασίας, η ομάδα της Θράκης και ο πρώην διαιτητής αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Επειτα από τρία χρόνια συνεργασίας, η Ξάνθη και ο Γιώργος Κασναφέρης αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.


Ο τέως διαιτητής αποτελεί παρελθόν από τη θέση του β’ αντιπροέδρου την οποία κατείχε την περασμένη σεζόν, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/06) η ακριτική ΠΑΕ. Ο Κασναφέρης αποτέλεσε μία από τις δυνατές μεταγραφές της Ξάνθης το καλοκαίρι του 2008. Διετέλεσε για μια διετία τιμ μάνατζερ της ομάδας, καταφέρνοντας σε αυτό το διάστημα να κρατήσει τα αποδυτήρια και να διατηρήσει καλές σχέσεις με τους παίκτες, σβήνοντας συχνά πυκνά φωτιές που άναβαν εντός και εκτός αυτών.

Στις αρχές της περασμένης περιόδου εγκατέλειψε τη θέση του τιμ μάνατζερ και αντικαταστάθηκε από τον Ανέστη Τσετινέ, παραμένοντας όμως στην ομάδα ως β’ αντιπρόεδρος. Επανήλθε ωστόσο στο παλιό του πόστο όταν ο Τσετινές αποχώρησε λίγο μετά το ξεκίνημα της περιόδου.

.