Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Η Ρενταρή η πρώτη που ανέβασε τους τόνους στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

«Πόσο θα αντέξω ακόμα να προπηλακίζομαι, να μου πετάνε πέτρες και να με φωνάζουν κλέφτρα; Θέλω να ξέρω ποιό υπουργείο δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Επιτέλους να αποκτήσουν οι ευθύνες ονοματεπώνυμο»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Η βουλευτής Έβρου Όλγα Ρενταρή ήταν εκείνη που πρώτη ανέβασε τους τόνους στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ που είναι σε εξέλιξη.

Αφού προηγήθηκαν λιβανίσματα στον Γ. Παπανδρέου και ομιλίες ενότητας, ανέβηκε στο βήμα και αναρωτήθηκε: «πόσο θα αντέξω ακόμα να προπηλακίζομαι (υπενθυμίζεται ότι είχε προκηλακιστεί στα τελευταία χθεσινά επεισόδια στην Βουλή), να μου πετάνε πέτρες και να με φωνάζουν κλέφτρα ενώ οι κλέφτες παραμένουν ατιμώρητοι; Τι σωτηρία είναι αυτή να τρέχουμε πίσω από το χρέος και να παίρνουμε μέτρα σκληρότερα από αυτά που μας προτείνει το ΔΝΤ;»


Η κυρία Ρενταρή συνέχισε, ανεβάζοντας τους τόνους: «Θέλω να ξέρω ποιό υπουργείο δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Επιτέλους να αποκτήσουν οι ευθύνες ονοματεπώνυμο». Μέχρι εκείνο το σημείο, όσοι είχαν μιλήσει έκαναν έκκληση για ενότητα και δεν είχαν τολμήσει να ανεβάσουν τους τόνους. Η εβρίτισσα βουλευτίνα, για την οποία παίζει και το ενδεχόμενο της παραίτησης, ήταν η πρώτη που βγήκε επικριτικά στην συνεδρίαση...