Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Κοινά πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων της ΑΜ-Θ σήμερα για το 12%!

Μια πρωτότυπη διεκδίκηση
των οφειλομένων του κράτους
από τους επιχειρηματίες και τις
τοπικές και περιφερειακές εφημερίδες 

                ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σε μια θεαματική και πρωτότυπη διαμαρτυρία – διεκδίκηση προχώρησαν σήμερα (22/7) οι επιχειρηματίες των πέντε νομών της Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης και οι εφημερίδες της Περιφέρειας, για το περιβόητο ποσοστό 12%, που έχει δεσμευτεί να δίνει ως επιδότηση του κόστους μισθοδοσίας το ελληνικό Δημόσιο!

Το κράτος όχι μόνο κωλυσιεργεί με διάφορες προφάσεις –παρά τις τακτικές δεσμεύσεις των εκάστοτε υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας- και δεν καταβάλλει τα οφειλόμενα εδώ και τρία χρόνια, αλλά –παράλληλα- αρνείται να συμψηφίσει τις οφειλές του με άλλες υποχρεώσεις των επιχειρηματιών προς αυτό.

Αφού, λοιπόν, δεκάδες επίσημες εκκλήσεις, παραστάσεις και διαμαρτυρίες των επιχειρηματιών και των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης συλλογικά και μεμονωμένα δεν έχουν αποδώσει καρπούς, σήμερα γίνεται ένα ακόμα βήμα δυναμικής διεκδίκησης με ενορχηστρωμένη έκθεση της ασυνέπειας του κράτους στον τοπικό Τύπο.

«Δώστε μας το 12%! - Τρία χρόνια οφειλές δεν αποδίδονται στις επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας, ενώ παράλληλα δεν προχωρεί ο συμψηφισμός με το Δημόσιο!» είναι ο κοινός τίτλος, που καταλαμβάνει όλη την πρώτη σελίδα των σημερινών εφημερίδων απ’ άκρη σ’ άκρη στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης!


Πηγή:  http://www.kavalanet.gr/