Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Συγκλονιστική εκπομπή για τον ασύλληπτο "Big Mac" πρόβαλε χθες μετά τα μεσάνυχτα η ΝΕΤ

Απίστευτες και άγνωστες αποκαλύψεις βγήκαν στην επιφάνεια από την εκπομπή "Το κουτί της Πανδώρας" του Κώστα Βαξεβάνη

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Μάκη Ψωμιάδη βγήκαν στην επιφάνεια στην τηλεοπτική εκπομπή “Το Κουτί της Πανδώρας”. Η συγκεκριμένη εκπομπή επιχείρησε να ξετυλίξει το... κουβάρι του ασύλληπτου “Big Mac”, του οποίου η δράση φέρεται να ξεκινά από την περίοδο της Χούντας όταν ήταν ακόμα έφηβος!
 
Η εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη ξεκίνησε με ντοκουμέντα και αποκαλύψεις για τον παπά-βασανιστή τα χρόνια της δικτατορίας.
Στη συνέχεια παρουσίασε άλλες υποθέσεις στις οποίες έχει εμπλακεί ο Ψωμιάδης ενώ προκάλεσε ανατριχίλα ακουστικό υλικό με πρωταγωνιστή τον επιχειρηματία. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Ψωμιάδης απειλεί έναν συνεργάτη του με το όνομα Σταύρος (πρόκειται για γνωστό πρόσωπο που απασχόλησε και πολύ πρόσφατα τη δικαιοσύνη) για το θέμα της πώλησης χρυσού.
Το ντουκουμέντο τελειώνεται με την εντολή “γαμ.... τον” και το θύμα να σφαδάζει να φωνάζει “Όχι ρε Μάκη”. Όπως αποκάλυψε δημοσιογράφος της εκπομπής πρόκειται για βασανισμό του συγκεκριμένου ατόμου με τους μπράβους να τον βιάζουν με μπουκάλι!
Ακολούθησαν τα έργα και οι ημέρες του Ψωμιάδη στην ΑΕΚ με πληροφορίες για το πώς διακινούσε το χρήμα με... σακούλες και μέσα σε εφημερίδες. Παρέμβαση έκανε και ο δικηγόρος της Ένωσης Χάρης Οικονομόπουλος που μίλησε για τη ζημιά που έχει κάνει ο Ψωμιάδης στην ΑΕΚ.
Δείτε ΕΔΩ την εκπομπή