Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Κάτοικοι της Μεσούνης απέτρεψαν κλοπή μοτοσικλέτας

Άμεση η παρέμβαση ανδρών του αστυνομικού σταθμού Καλλίστης, που συνέλαβαν τον 19χρονο δράστη ενώ αναζητούνται άλλα 4 άτομα που συμμετείχαν στην προσπάθεια αφαίρεσης της μηχανής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Χάρη στα έγκαιρα αντανακλαστικά των κατοίκων της Μεσούνης απετράπη το απόγευμα της Δευτέρας κλοπή μοτοσικλέτας στην περιοχή. Ο ιδιοκτήτης βρισκόταν για αγροτικές εργασίες στα χωράφια και είχε παρκάρει το μηχανάκι, που χρησιμοποιούσε στις καθημερινές του μετακινήσεις, σε παρακείμενο δρόμο. Δεν πρόσεξε όμως την παρέα νεαρών που πλησίασε τη μοτοσικλέτα, ούτε και φυσικά αντιλήφθηκε τις κακές προθέσεις.

Πολύ γρήγορα ένας 19χρονος ανέβηκε στο μηχανάκι και προσπάθησε να απομακρυνθεί με αυτό από το σημείο. Για κακή του τύχη όμως έγινε αντιληπτός από κατοίκους της Μεσούνης, που επίσης εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα χωράφια για δουλειά. Οι κάτοικοι έτρεξαν προς το μέρος του νεαρού και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Ακολούθως ειδοποίησαν τον αστυνομικό σταθμό Καλλίστη, άνδρες του οποίου έσπευσαν στην αγροτική περιοχή και συνέλαβαν τον δράστη. Ο νεαρός γεννηθείς το 1992, που κατηγορείται για κλοπή και ζει στη Γερμανία ήρθε προσωρινά στην Ροδόπη και κατοικεί στον Ήφαιστο. Όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο 19χρονος στην προσπάθειά του να αφαιρέσει τη μοτοσικλέτα είχε μαζί του άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία αναζητούνται. Η μοτοσικλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και την προανάκριση της υπόθεσης διενεργεί ο αστυνομικός σταθμός Καλλίστης.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/