Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πόσων χρονών γίνεται σήμερα η Δέσποινα Βανδή;

Η γνωστή καβαλιώτισσα τραγουδίστρια (και... νύφη μας, ελέω Ντέμη) γιορτάζει τα γενέθλιά της και δεν κρύβει την ηλικία της

ΠΟΣΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΣΒΗΝΕΙ;


Κεράκια θα σβήσει σήμερα η Δέσποινα Βανδή, που γιορτάζει τα γενέθλιά της! Πόσων χρονών γίνεται η αγαπημένη τραγουδίστρια; Δεν το έκρυψε ποτέ... Τα 42 «κλείνει»!
 «41 είμαι. Μ’ έχεις κάνει 100 φορές εξώφυλλο, αλλά στοπ όμως τώρα. Δεν ξαναγράφουμε ηλικία», είπε την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε η τραγουδίστρια στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όταν εκείνος την ρώτησε πόσων χρονών είναι.

Όπως μαθαίνουμε, η Δέσποινα θα γιορτάσει σήμερα με την οικογένειά της και λίγους στενούς φίλους και συνεργάτες, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να της ευχηθούν «χρόνια πολλά» από τηλεφώνου, αλλά και οι θαυμαστές της που της ευχήθηκαν μέσω Ίντερνετ.

Σε λίγες μέρες, η τραγουδίστρια θα πάρει τις βαλίτσες της για οικογενειακές καλοκαιρινές διακοπές, ενώ προ ολίγων ημερών βρέθηκε στην Πάρο μόνο με τα παιδιά της, καθώς ο Ντέμης δεν μπορούσε να τους ακολουθήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων για την μεγάλη συναυλία των Bon Jovi.

.