Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πρόβλημα με την απόκτηση Χουσεΐνοβιτς στην Ξάνθη

Ο Βόσνιος μπορεί να έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση της ομάδας, όμως φαίνεται πως η αποδέσμευσή του από τη Βέρντερ «κολλάει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Εμπόδια παρουσιάστηκαν στην απόκτηση του Σαΐντ Χουσεΐνοβιτς από την Ξάνθη. Ο Βόσνιος μπορεί να έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση της ομάδας, όμως φαίνεται πως η αποδέσμευσή του από τη Βέρντερ «κολλάει» και γι' αυτό δεν έχει έρθει, όπως αναμενόταν, ακόμη στη χώρα μας. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο παίκτης αξιώνει χρήματα από τη γερμανική ομάδα προκειμένου να μείνει ελεύθερος, κάτι που η Βέρντερ δεν βλέπει με θετικό μάτι.


Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Ξάνθης τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα και περιμένουν τις εξελίξεις. Πάντως ελπίζουν ότι θα βρεθεί τελικά η λύση και ο παίκτης θα υπογράψει γι ' αυτό και είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή για λίγες μέρες ακόμη πριν κινηθούν για την απόκτηση κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή.

Χθες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης προπόνησε μόνο το απόγευμα τους παίκτες του. Ο Στάσιακ ολοκλήρωσε χωρίς πρόβλημα το κανονικό πρόγραμμα και μόνο ο Ντίκα γυμνάστηκε ξεχωριστά από τους υπόλοιπους
 
 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/