Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Σήμερα στην Κομοτηνή η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της Δημ. Συμμαχίας

Θα παραβρεθούν όλα τα στελέχη του κόμματος από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αλλά και σημαντικά στελέχη από την Αθήνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ;


Στο ξενοδοχείο "Ξενία" της Κομοτηνής α φιλοξενηθεί σήμερα η μία από τις 13 περιφερειακές συνδιασκέψεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας, οι οποίες διεξάγονται στο πλαίσιο της οργάνωσης του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη στις έδρες καθεμιάς από τις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Στην Κομοτηνή θα βρεθούν μέλη των ομάδων πρωτοβουλίας από Ροδόπη, Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, και Έβρο και θα συμμετάσχουν ο γραμματέας του κινήματος Γιάννης Οικονόμο και ο πολιτικός σύμβουλος της Ντόρας Μπακογιάννη, κ. Αντωνόπουλος, που θα έρθουν από την Αθήνα.

Στη συνδιάσκεψη θα συζητηθεί η στρατηγική επικοινωνίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, η τρέχουσα πολιτική κατάσταση της χώρας και ειδικότερα το εναλλακτικό οικονομικό σχέδιο που προτείνει η Δημοκρατική Συμμαχία για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση.

Στη συνδιάσκεψη φυσικά θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα της χθεσινής και σημερινής Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες και οι σημαντικότατες αποφάσεις που πάρθηκαν για το μέλλον της Ελλάδας και του Ευρώ.

.