Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η Ρενταρή και πάλι στο αντάρτικο: τα βάζει με Ραγκούση για τα ταξί

Συνυπογράφει το αίτημα 21 μελών της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για να συγκληθεί επειγόντως ο Τομέας Μεταφορών, κάτι που θα γίνει την Τρίτη

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ;


«Χοντραίνει» η κόντρα μεταξύ Κ.Ο ΠΑΣΟΚ και υπουργού Μεταφορών κ. Γιάννη Ραγκούση καθώς 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με αίτημα προς τον γραμματέα τους κ. Βασίλη Εξαρχο ζητούν άμεση σύγκλιση διευρυμένου ΚΤΕ Μεταφορών προκειμένου «να υπάρξει ενημέρωση για τον προγραμματισμό και τις προθέσεις του Υπουργείου όσον αφορά στο ζήτημα των ταξί με δεδομένο ότι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, η ελληνική οικονομία, ο τουριστικός κλάδος και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό δέχονται αυτή τη στιγμή ένα πολύ σοβαρό πλήγμα με απρόβλεπτες συνέπειες».

Οπως γνωστοποιήθηκε, το αίτημα έγινε δεκτό και η συνεδρίαση θα γίνει την προσεχή Τρίτη στην Βουλή.


Οι βουλευτές που υπογράφουν την επιστολή είναι οι εξής :

Τόνια Αντωνίου, Νίκος Σαλαγιάννης, Νάσος Αλευράς, Χρύσα Αράπογλου, Κώστας Καρτάλης, Σοφία Γιαννακά, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Γιάννης Βούρος, Βασίλης Γερανίδης, Μιχάλης Τζελεπής, Σούλα Μερεντίτη, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Θωμάς Ρομπόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Λιντζέρης, Μιχάλης Κατρίνης, Δημήτρης Καρύδης, Ευά Καϊλη, Βασίλης Γιουματζίδης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ολγα Ρενταρή – Τέντε.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του κυβερνώντος κόμματος στην Βουλή, η απόφαση για σύγκλιση διευρυμένου ΚΤΕ Μεταφορών είχε ήδη ληφθεί για την ερχόμενη εβδομάδα κατόπιν σχετικής συνεννόησης του κ. Ραγκούση με τον κ. Εξαρχο. Προσθέτουν δε με νόημα πως την συγκεκριμένη απόφαση την γνώριζαν αρκετοί εκ των 21 βουλευτών που υπογράφουν την επιστολή.

.