Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Απόψε το δείπνο με τα 27,5 κιλά μαγιάτικου που έπιασε ψαροντουφεκάς θρακιώτης αντιδήμαρχος

Κάλεσε σε ταβέρνα όλα τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για να γευτούν την ψαριά του, ενώ  θα ακολουθήσει και δεύτερο τραπέζωμα, αφού ο καταψύκτης του έχει κι άλλους θησαυρούς του Θρακικού Πελάγους 

Η γραπτή πρόσκληση που τους έστειλε είναι... μνημείο χιούμορ και θα μπορούσε κάλλιστα να πάει για ρεκόρ Γκίνες
                                  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΣΤΕ ΝΑ
   ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ...


Σήμερα το βράδυ είναι η πρόσκληση για το ξεκοκάλισμα του τεράστιου μαγιάτικου των 27,5 κιλών που χτύπησε με το ψαροντούφεκό του στο Θρακικό πέλαγος ο αντιδήμαρχος διοίκησης και συντονισμού δημοτικών υπηρεσιών Κομοτηνής Βασίλης Κυπριανίδης. Αυτό όμως που προκαλεί το ενδιαφέρον εκτός από αυτήν καθ αυτήν την είδηση είναι η ευρηματική πρόσκληση που στέλνει τυπωμένη σε έγχρωμο εκτυπωτή ως «Κάλεσμαν» το ίδιο το ψάρι και δικαιωματικά πρέπει να κατακτήσει για την πρωτοτυπία της ένα ρεκόρ Γκίνες. Ο «Χρόνος» την βρήκε και την εξασφάλισε για τους αναγνώστες του αυτούσια. Απολαύστε την.


                      «ΚΑΛΕΣΜΑΝ


Στο πέρασμά μου από έναν κάβο στις ακτές του Θρακικού πελάγους, έπεσα θύμα της ενέδρας ενός αδίστακτου ψαροκτόνου Πόντιου, το βέλος του οποίου με τραυμάτισε θανάσιμα κόβοντας έτσι το νήμα της ζωής μου στα 27,5 κιλά της ανάπτυξής μου. Προς το παρόν φιλοξενούμαι στον καταψύκτη, παρέα με το μικρότερο αδερφό, αλλά και άλλα είδη που είχαν την ίδια τύχη, την ίδια συμπεριφορά, την ίδια μοίρα! Σας καλώ λοιπόν να με τιμήσετε την Τρίτη 12 Ιουλίου, 9 η ώρα το βράδυ στην οδό Μακεδονίας 20 (πρώην Κόσμος).

              Με τιμή το …μαγιάτικο!»



Πηγή:  http://www.xronos.gr/