Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Στάσιακ εκλεκτός της Ξάνθης για το κέντρο της άμυνας!

Ο Πολωνός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλεκτός του Μαρίου Ουζουνίδη για να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του Θανάση Κωστούλα

ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ


Ο Πολωνός Μίχαλ Στάσιακ (αριστερά στη φωτό) είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports ο εκλεκτός της Ξάνθης για το κέντρο της άμυνας!

Η ακριτική ομάδα αναζητεί εδώ και μέρες τον παίκτη που θα καλύψει στα μετόπισθεν το κενό που δημιουργήθηκε έπειτα από την αποχώρηση του Θανάση Κωστούλα και από ότι φαίνεται έχει βρει τον εκλεκτό στην αγορά της Πολωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο παίκτης με τον οποίο η Ξάνθη διαπραγματεύεται είναι ο Μίχαλ Στάσιακ. Πρόκειται για 30χρονο Πολωνό στόπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ζαγκλέμπιε, όπου και αγωνιζόταν τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο Στάσιακ, ο οπίος είναι και τρεις φορές διεθνής με την Εθνική Πολωνίας, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βίτζεβ Λοτζ και εν συνεχεία μεταπήδησε στις Ντισκομπόλια, Αμίκα Βρόνκι και Οντρα Βόντισλαβ, πριν το 2005 καταλήξει στη Ζαγκλέμπιε. Στη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αρχηγός και είχε γεμάτες σεζόν μέχρι και πέρσι, όταν και περιορίστηκε σε 12 συμμετοχές. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι αν και κεντρικός αμυντικός, έχει πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που καταμαρτυρούν τα 16 γκολ που έχει πετύχει την τελευταία εξαετία.

Ο Στάσιακ δεν είναι ο μόνος στόπερ με τον οποίο μιλούν οι ακρίτες, οι πληροφορίες όμως τον φέρνουν πιο κοντά στην Ξάνθη από κάθε άλλον υποψήφιο.


Πηγή:  http://www.onsports.gr/