Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Θρακιώτης ο νέος επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας;

Εντονότατες οι φήμες που
 κυκλοφορούν στην Αθήνα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ;



Με αφορμή τις πληροφορίες που θέλανε τον Γιώργο Γκιρτζίκη να αναλαμβάνει επικεφαλής στην ΚΕΔ, το Χannthi Reds επικοινώνησε με τον ταμία της ΕΠΟ και μίλησε μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα και όχι μόνο.



Κύριε Γκιρτζίκη είναι αλήθεια ότι σας έχει προταθεί να αναλάβετε επικεφαλής στην ΚΕΔ;

«Είναι αλήθεια, ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μου ζήτησαν να αναλάβω την προεδρία. Με όλα αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο θέλανε ένα πρόσωπο αμερόληπτο. Βέβαια δεν είναι τωρινό αυτό, είναι σε βάθος χρόνου, εννοώ ότι η πρόταση αυτή ουσιαστικά δουλεύεται εδώ και καιρό».

Αν έχετε απαντήσει ακόμη και αν ναι, ποια είναι η απάντηση;

«Αυτήν τη στιγμή δεν έχω απαντήσει θετικά στη συγκεκριμένη πρόταση, είναι θέμα χρόνου, δε ξέρω αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω. Αν πιεστώ δε ξέρω τι θα κάνω στο τέλος, αφήνω ένα παράθυρο ανοικτό. Εκτός από την έλλειψη χρόνου για μια τέτοια θέση θα ήθελα να προετοιμαστώ και κατάλληλα».

Για την επικύρωση της βαθμολογίας από την Σούπερ Λίγκα θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο;

«Λόγω προσωπικού μου προβλήματος δεν πήγα στη χθεσινή συνεδρίαση. Όπως και να έχει όμως είναι καθαρά δικό τους θέμα».

Για όλα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποια είναι η άποψή σας σαν άνθρωπος της ΕΠΟ;

«Είμαι πεπεισμένος ότι η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της για να ησυχάσει και ο φίλαθλος κόσμος που είναι δύσπιστος με όσα ακούγονται. Επίσης, για αυτούς που βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα θα πω να μη βγάζουν τόσο γρήγορα αποφάσεις. Η ΕΠΟ δεν ενεργεί εν θερμώ».

Για τις ομάδες που έχουν καταφύγει στα πολιτικά δικαστήρια;

«Θα υποστούν τις συνέπειες. Εδώ θέλω να κάνω και ένα σχόλιο για τους πολιτικούς, βλέπετε ότι παρεμβαίνουν και ας ακούγονται διάφορα για τις «ομάδες τους» για ψηφοθηρικούς και μόνο λόγους».

Για την πρόταση του κ. Πανόπουλου;

«Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο δε μπορεί να γίνει. Ποιος θα το κάνει; Με ποιον κανονισμό; Υπάρχουν κανονισμοί που θα πρέπει να τηρούνται, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, δεν είναι εφικτό. Οι αποφάσεις που θα πάρει το Δ.Σ. θα πρέπει να είναι νομότυπες, δε θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτό γιατί την επομένη θα είμαστε έκπτωτοι».

 
Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/