Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Δεν βάζουν μυαλό: δουλέμπορος ξαναστοίβαξε επτά λαθρομετανάστες για να τους μεταφέρει από τον Έβρο στην Αθήνα

Την απίστευτη υπόθεση ξεσκέπασαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην Θεσσαλονίκη, όπου ήδη είχαν προλάβει να φτάσουν, ευτυχώς χωρίς αυτή τη φορά να θρηνήσουμε θύματα όπως χθες
ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΕ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ;


Επτά λαθρομετανάστες είχε στοιβάξει διακινητής σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, επιχειρώντας να τους μεταφέρει στην Αθήνα. Δικυκλιστές της ομάδας «ΔΙΑΣ» ακινητοποίησαν το… υπερφορτωμένο όχημα, στην οδό Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη, και συνέλαβαν τον 26χρονο Παλαιστίνιο διακινητή.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν έξι λαθρομετανάστες, ενώ στο πορτ-μπαγκάζ βρέθηκε άλλος ένας. Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών και είχε εισπράξει τρεις χιλιάδες ευρώ από τον κάθε λαθρομετανάστη -έξι Αφγανοί κι ένας Παλαιστίνιος- προκειμένου να τους μεταφέρει από τον Έβρο στην Αθήνα.

Όπως διαπιστώθηκε, δε, το συγκεκριμένο όχημα αποτέλεσε προϊόν ληστείας και αφαιρέθηκε τον περασμένο μήνα με χρήση σωματικής βίας από ζευγάρι αλλοδαπών στον Πειραιά. Οι τέσσερις άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει ακόμη 2.300 ευρώ και άλλα τιμαλφή.


Πηγή:  http://www.newsit.gr/