Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ανατροπή: Δύο οι διακινητές στο πολύνεκρο δυστύχημα της Κομοτηνής

Ιρακινής καταγωγής ήταν στην πλειοψηφία τους τα άτομα που επέβαιναν στο Audi που ανετράπη τις χθες στον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας Οδού, στην Κομοτηνή

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του newsbeast.gr, ιρακινής καταγωγής, ήταν στην πλειοψηφία τους, τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο το οποίο ανετράπη τις πρώτες πρωινές ώρες στον ανατολικό κόμβο της Εγνατίας Οδού, στην Κομοτηνή.


Ένα Audi A4, ήταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και που τελικά δεν κατάφερε να τους πάει στη δική τους Γη της Επαγγελίας. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την Κατερίνη και έφερε σέρβικες πινακίδες. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, για να μπορέσουν να στοιβαχτούν, στην κυριολεξία, και οι 13, είχαν αφαιρεθεί τα καθίσματα του αυτοκινήτου εκτός από εκείνο του οδηγού.

Δύο εκ των επιβαινόντων, ήταν οι διακινητές , ένας εκ των οποίων είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ οι αστυνομικές αρχές δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν εάν ο άλλος είναι νεκρός ή ανάμεσα στους τραυματίες.

Τέλος, ιδιαίτερα «ατίθασο» και «ζωηρό» χαρακτηρίζουν οι αστυνομικές αρχές έναν από τους τραυματίες που φαίνεται να διατηρεί τις αισθήσεις του και να έχει επαφή, όμως αρνείται πεισματικά μέχρι αυτή τη στιγμή να αποκαλύψει την ταυτότητά του αλλά και να δώσει περισσότερες πληροφορίες.


Πηγή:  http://www.newsbeast.gr/