Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Συνεχίζει τις επιθέσεις του στο ΠΑΣΟΚ ο ξανθιώτης βουλευτής του κόμματος Τσετίν Μαντατζη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ
ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ
ΣΤΑΘΜΟ, ΟΠΩΣ
ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ
ΣΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ
ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΗΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΜΙΛΛΙΕΤ"


Ο μειονοτικός βουλευτής Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη με δηλώσεις του στην εκπομπή ¨Λόγια κάτω από τον πλάτανο¨ του ραδιοσταθμού Cinar FM, συνεχίζει να δονεί την επικαιρότητα. Ο Μάντατζη στις δηλώσεις του εστιάζοντας στις δομές του ΠΑΣΟΚ στην Δυτική Θράκη λέει πως ¨ Ο πρωθυπουργός είναι πολύ προοδευτικός άνθρωπος και υπέρ της μειονότητας, όμως ο Γιαννακίδης και οι άλλοι σαν κι αυτόν προκαλούνε ζημιά στο ΠΑΣΟΚ, και αποτελούνε εμπόδια στην εξεύρεση λύσης για τα θέματα της μειονότητας στη Δυτική Θράκη¨.


Απαντώντας ο βουλευτής Μάντατζη στις ερωτήσεις του Τζενγκίζ Ομέρ και του Φεϊζουλάχ Καγιά εν περιλήψει είπε τα εξής :

¨Συνεχίζω να υπερασπίζομαι απόλυτα αυτά που είπα στην τελετή Χάτιμ στο Σέλερο. Αυτά που μοιράστηκα με τους ομογενείς μας εκεί θέλω να τα επαναλάβω και εδώ. Περίπου 4 χρόνια είμαι μειονοτικός βουλευτής Ξάνθης. Πρώτα θέλω να πω το εξής. Σε αυτή την κοινωνία πιο πασοκτσής από μένα δεν βγήκε. Στην Ξάνθη εμείς ιδρύσαμε την οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.

Είναι χρήσιμο να είναι γνωστό το εξής. Πραγματικά ο Παπανδρέου είναι πολύ προοδευτικός, έχει όραμα και οι πολύ θετικές του προσεγγίσεις για τα θέματα της μειονότητας τον τοποθετούν πάνω από τους συνηθισμένους πολιτικούς. Κρίμα αλλά δεν μπορώ να πως το ίδιο για τοπικούς διοικούντες του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας. Πρώτος ο οποίος δεν βλέπει με θέρμη τις απόψεις του Παπανδρέου είναι ο περιφερειάρχης Α. Μακεδονίας και Θράκης Άρης Γιανακίδης και οι όμοιοι του.

Πρέπει και οι διοικούντες της περιφέρειας να κάνουν κάτι. Πρέπει το κόμμα να κρατήσει τις υποσχέσεις που έδωσε στην μειονότητα. Ο Γιαννακίδης μας υποσχέθηκε κάποια πράματα για τα μειονοτικά θέματα. Δεν τα τήρησε. Φέρεται σαν να τα ξέχασε. Φτάνει πια. Δεν μπορούμε να τα επικροτούμε αυτά. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε. Εγώ μπορεί να είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ αλλά πρώτα είμαι μειονοτικός βουλευτής. Είμαι υπεύθυνος έναντι των ψηφοφόρων μου και για αυτό πρέπει όταν χρειάζεται να λέω μιλάω πικρά αλλά αληθινά για να προειδοποιήσω το κόμμα μου.

Ο Άρης Γιαννακίδης φέρεται σαν να μην υπάρχει μειονότητα.

Κοιτάξτε το ίδιο ισχύει για το τζαμί της Σμίνθης. Είπαν πως δήθεν η Άννα Διαμαντοπούλου έλυσε το θέμα και έσβησε το πρόστιμο των 700.000 ευρώ. Όμως αυτό το θέμα δεν έχει λυθεί μέχρι σήμερα. Λένε ψέματα. Έκαναν μόνο μια έκπτωση στο πρόστιμο. Το κατέβασαν στα 500.000 ευρώ. Άλλη εξέλιξη δεν υπάρχει . Να μην κοροϊδεύουν κανέναν.

Όπως ανέφερα αυτοί οι οποίοι δεν εγκρίνουν το όραμα του Παπανδρέου και τις θετικές του προσεγγίσεις του, είναι οι διοικούντες του ΠΑΣΟΚ. Και γενικά και τοπικά στην περιοχή. Αυτοί ζημιώνουν το ΠΑΣΟΚ και την χώρα. Το ¨βαθύ¨ ΠΑΣΟΚ προκαλεί ζημιά και στην περιοχή και στην μειονότητα.


Πηγή:  http://tourkikanea.gr/