Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Πριν λίγο: 45χρονος πνίγηκε στην παραλία Μαγγάνων !

Κολυμπούσε με την σύζυγό του όταν παρασύρθηκαν από ρεύμα. Φώναξε η γυναίκα, άκουσαν οι λιυόμενοι, έτρεξε το Λιμενικό Λάγους, έφτασε το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αβδήρων αλλά ο άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο Ξάνθης νεκρός

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 


Ένας 45χρονος από την Ξάνθη έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία των Μαγγάνων, προφανώς από πνιγμό.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τα στοιχεία του XanthiPress.gr, κολυμπούσε μαζί με τη σύζυγό του στην πλαζ των Μαγγάνων, όταν λίγο πριν τις 7, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκαν στα ανοιχτά, προφανώς επειδή παρασύρθηκαν από το ρεύμα. Οι φωνές της γυναίκας, όταν ο σύζυγός της έχασε τις αισθήσεις του, κινητοποίησαν τους λουόμενους στην ακτή που ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Λάγους.

Το ζευγάρι περισυνελλέγη άμεσα από το σκάφος του Λιμενικού, το οποίο τους έβγαλε στην ακτή. Επιτόπου βρέθηκε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αβδήρων με γιατρό, οι οποίοι επιχείρησαν ανεπιτυχώς επί 20 λεπτά να επαναφέρουν τον 45χρονο, ο οποίος είχε ήδη ανασυρθεί νεκρός.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λίγο μετά τις 7 στο Νοσοκομείο της Ξάνθης για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής. Η γυναίκα διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων, όπου διαπιστώθηκε ήταν καλά στην υγεία της και αποχώρησε ύστερα από λίγο.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/