Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Αποκάλυψη: Φρένο με δικαστική απόφαση στα Καρφούρ και Πράκτικερ της Αλεξανδρούπολης

Το Πρωτοδικείο έκανε δεκτή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και δημιουργεί θέμα με το μέλλον του εμπορικού κέντρου, που γίνεται πρωτοσέλιδο στον αθηναϊκό Τύπο
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


"Απαγορεύει προσωρινά την εκτέλεση κάθε οικοδομικής εργασίας από την καθ΄ης η αίτηση ή τρίτο στα επίδικα ακίνητα, μέχρι τη συζήτηση της αίτησης και υπό τον όρο συζήτησης στην ανωτέρω αναφερόμενη δικάσιμο της 27ης Ιουλίου 2011".

Με αυτήν την διατύπωση το Μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν 49 πρώην μέτοχοι της εταιρείας ΙΜΕ Αλεξανδρούπολης κατά της εταιρείας W-REAL ESTATE SA που κατασκευάζει το Υπεραγορά στην περιοχή του κόμβου Απαλού-Μαίστρου όπου θα στεγασθεί το Καρφούρ και πολύ πιθανών το Πράκτικερ.

Οι 49 πρώην μέτοχοι της ΙΜΕ υποστηρίζουν ότι διέθεταν μερίδια στο συγκεκριμένο χώρο και με παράνομο τρόπο τα μερίδια τους μεταφέρθηκαν σε άλλη ιδιοκτησία και που η οποία τα πούλησε σε εταιρεία για την κατασκευή της Υπεραγοράς.

Πάντως το συγκεκριμένο θέμα έχει φθάσει πολύ ψηλά, γίνεται δημοσιογραφική έρευνα και χθες Παρασκευή η εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ αναφέρθηκε στο θέμα, ενώ αύριο Κυριακή και η εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ θα έχει ρεπορτάζ, το οποίο προαναγγέλει στο πρωτοσέλιδό της.

Μία τελευταία πληροφορία αναφέρει πως ίσως την Δευτέρα η εταιρεία προσπαθήσει με νομικό τρόπο να ανακόψει την αναστολή των οικοδομικών εργασιών ,ανατρέποντας την απόφαση που πάρθηκε την Παρασκευή!!!



Πηγή:  http://www.faros24.gr/