Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ευ. Στυλιανίδης: χρησιμοποιούν τον Καραμανλή για να κάνουν κακό στον Σαμαρά

Ο βουλευτής Ροδόπης αδειάζει τον Βουλγαράκη, κάνει νέο άνοιγμα στον "αρχηγό" του και ζητάει εκλογές
ΔΙΑΒΑΣΤΕ TI ΛΕΕΙ ΣΕ
ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (ΚΑΙ ΠΟΙΑ)

Για... προσωπικές απόψεις του Γιώργου Βουλγαράκη, έκανε λόγο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην υπουργού περί επιστροφής Καραμανλή και επανένωσης της Κεντροδεξιάς. Παράλληλα, τόνισε πως κάποιοι προσπαθούν εντέχνως να κάνουν κακό στον Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποιώντας το όνομα του προκατόχου του.

"Τον σέβομαι τον κ. Βουλγαράκη, διετέλεσε Υπουργός αυτής της παράταξης αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία ποια είναι η προσωπική άποψη του καθενός. Η δική μας άποψη είναι ότι η ΝΔ είναι μια μεγάλη δύναμη, η οποία θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο το επόμενο διάστημα, και διορθώνοντας λάθη ή παραλείψεις θα προσφέρει εναλλακτική πολιτική εξόδου από την κρίση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ροδόπης και πρόσθεσε: "Το να χρησιμοποιούν τώρα το όνομά του για να φρενάρουν την προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ νομίζω ότι είναι μάλλον ύποπτο για αυτούς που το κάνουν. Ο ίδιος ο Καραμανλής έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια, με ευθύτητα και στηρίζει την πορεία αυτής της παράταξης την οποία ο ίδιος αγαπά και έχει υπηρετήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια".



Στο μεταξυ, ότι η  αξιωματική αντιπολίτευση έχει δικαιωθεί για τη σθεναρή στάση της, επισημαίνει μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», ο γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ. Ο κ. Στυλιανίδης υπογραμμίζει την ανάγκη πρόωρων εκλογών προκειμένου, όπως λέει, μια νέα κυβέρνηση να επαναδιαπραγματευθεί από θέση ισχύος τα συμφέροντα των Ελλήνων απέναντι στους δανειστές μας.

Διαπιστώνει παράλληλα τη δημιουργία ενός θετικού πλειοψηφικού ρεύματος υπέρ της Ν.Δ. και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στρεβλώνει την πρόταση της ΝΔ για την εργασιακή εφεδρεία. Όπως διευκρινίζει, παρά το γεγονός ότι η πρόταση έγινε αποδεκτή από την τρόικα, η κυβέρνηση «ακυρώνει τη φιλοσοφία της και μετατρέπει την εφεδρεία σε επίδομα απόλυσης».

.