Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Η Βερόνικα από την Αλεξανδρούπολη που συνδυάζει τον αθλητισμό με την πασαρέλα!!!

Εχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα της αλλά δοκίμασε πριν λίγες μέρες την τύχη της και στα καλλιστεία Miss Thraki, όπου επίσης διακρίθηκε
  ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ


Πως συνδυάζονται αθλητισμός και πασαρέλα; Δύσκολα, αλλά υπάρχουν κορίτσια που μπορούν να τα καταφέρουν. Η Βερόνικα Σταρσίνοβ είναι ένα από αυτά. Η πανέμορφη νεαρή από την Αλεξανδρούπολη διακρίθηκε πρόσφατα στα καλλιστεία miss Θράκη, κερδίζοντας τον τίτλο της miss young και το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Πριν από αυτή την επιτυχία, είχε γνωρίσει πολλές επιτυχίες στα γήπεδα του χάντμπολ με την φανέλα των Κυκλώπων αλλά και με την μεταγραφή της στην κορυφαία ομάδα του Ελληνικού γυναικείου χάντμπολ, την Ορμή Πάτρας. Στον χώρο αυτό θα συνεχίσει σίγουρα όπως μας δήλωσε στη μίνι συνέντευξη που μας παραχώρησε.



Ερ.: Μπορεί μια γυναίκα με αθλητικό σώμα να έχει και θηλυκότητα;

Β. Σ.: «Ναι, μπορεί. Και ο αθλητισμός θέλει ωραίο σώμα αλλά αν έχεις θηλυκότητα δεν την χάνεις εκεί.»


Ερ.: Και τώρα; Modeling ή αθλητισμός;

Β. Σ.: «Ο χώρος του modeling δεν είναι κάτι εύκολο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη τι θα κάνω. Με το χάντμπολ συνεχίζω όμως γιατί είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Και χόμπυ αλλά και δουλειά.»


Ερ.: Δίκαια η άδικα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού;

Β. Σ.: «Η κάθε κοπέλα θα ήθελε να είναι πρώτη. Εφόσον αυτό το αποτέλεσμα βγήκε, σημαίνει ότι αυτό ήταν το σωστό, γιατί κριθήκαμε από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την δουλειά τους και ξέρουν να κρίνουν την ομορφιά. Η 4η θέση μου έδωσε το πιο όμορφο στέμμα. Πιστεύω πως ήταν όλα δίκαια.»


Ερ.: Αν έπρεπε να πεις τρία ευχαριστώ, που θα πήγαιναν;

Β. Σ.: «Δεν φτάνουν τρία για τόσα άτομα που έκαναν τόσα πολλά για εμάς. Ένα ευχαριστώ είναι για τον κόσμο που με ψήφισε και με υποστήριξε. Άλλο ένα για τον Αλέξανδρο, την Βαλέρια και τον Αντώνη που έκαναν για εμάς τα πάντα αλλά και στους γονείς μου που με στήριξαν τόσο πολύ. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον χορηγό μου, το strikers bowling. Τέλος να πω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τους διοργανωτές γιατί έγινε κάτι μεγάλο στην Θράκη. Επίσης πρέπει να πω σε όλο τον κόσμο να έρθει να δει από κοντά το πρώτο τουρνουά beach handball που θα γίνει στις 14- 17 Ιουλίου στο beach bar Scorpios, στην Αλεξανδρούπολη και το διοργανώνει ο Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ.»


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/