Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Θρακιώτικες συμμετοχές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων νεανίδων

Διεξάγεται στην Λάρισα αυτό το Σαββατοκύριακο κάτω από μίνι καύσωνα

ΠΟΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ;


Στη Λάρισα διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιουλίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων, στο οποίο συμμετέχουν και αθλητές και αθλήτριες από την Θράκη, έχοντας αρκετές πιθανότητες διάκρισης. Ο καιρός αναμένεται να μην αποτελέσει σύμμαχο, καθώς η θερμοκρασία θα ξεπερνάει τους 35 βαθμους το μεσημέρι.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν, πέραν του γεγονότος πως θα τεστάρουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, έχουν την τελευταία ευκαιρία να φτάσουν τα όρια για το πανευρωπαικό Ε/Ν που θα γίνει 2 εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα στις 21-24/7/2011, στο Tallinn Εσθονίας.

Στους εφήβους με υψηλές απαιτήσεις συμμετέχει ο Γιάννης Δουλγέρης (φώτο) της Ολυμπιάδας Κομοτηνής στα 100μ και 200 μ , όπως και ο Στέφανος Γόγολος του ίδιου συλλόγου στα 200 και 400 μέτρα. Ο Χρήστος Στόγιος των Μυρμιδόνων Διδυμοτείχου θα συμμετέχει στο άλμα εις ύψος ενώ ο Κώστας Συριτούδης, του ίδιου συλλόγου θα αγωνιστεί στην Σφαιροβολία.

Στις νεανίδες, η Έφη Γαβαλά της Ολυμπιάδας Κομοτηνής θέλει να διατηρήσει τα πρωτία στα 400 μέτρα ενώ θα δοκιμάσει και τις δυνάμεις της στα 800 μέτρα. Η Αντωνία Καλαφατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο της στο Άλμα επί Κοντώ, επιδιώκοντας την διάκριση, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενώ τέλος η Άννα Σειτανίδου του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης, θα αγωνιστεί στην δισκοβολία.


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/