Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις η Ξάνθη

Παράλληλα, ο Εμίλ Ντίκα προσπαθεί να μάθει στους συμπαίκτες του ποιο είναι το παρατσούκλι με το οποίο είναι γνωστός στην Ρουμανία

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ


Τρακτέρ... Αυτό είναι το παρατσούκλι του Ντίκα στην Ρουμανία και φρόντισε να το μεταφέρει από την αρχή στους πρώην πλέον συμπαίκτες του ο Μπούγκα που γνωρίζει καλά τον συμπατριώτη του. Ένα παρατσούκλι που άρχισε με το καλημέρα να βρίσκει σύμφωνους αρκετούς από τους συμπαίκτες -και όχι μόνο- του νέου αποκτήματος της Ξάνθης. «Δυνατό παιδί, δείχνει πολύ καλά στοιχεία, μπαλαδόφατσα» είναι μερικά από αυτά που ακούς τις πρώτες μέρες στα Πηγάδια. Είναι σημαντικό γιατί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο δύσκολα ακούς καλές κριτικές από συναδέλφους ποδοσφαιριστές και αυτό κάτι σημαίνει. Είναι πολύ νωρίς βέβαια για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα, παρόλα αυτά κάποια πράγματα φαίνονται. Είναι σημαντικό για την Skoda Ξάνθη να αποκτήσει έναν καλό ανασταλτικό μέσο με την εμπειρία και την προσωπικότητα που φαίνεται να έχει ο Ντίκα. Ακόμα πιο σημαντικό βέβαια θα είναι να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατό ώστε να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.



Είναι τουλάχιστον μία πρόταση
Δεν έχω την εμπειρία να κρίνω μία πρόταση σαν τη χθεσινή του Χρήστου Πανόπουλου, κάνοντας όμως ένα σχόλιο όχι σαν τεχνοκράτης αλλά σαν απλός φίλαθλος θα πω ότι διαπιστώνω κάποια πράγματα που σίγουρα θα έχουν και τα εμπόδιά τους, αλλά είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Για την Ελλάδα του σήμερα θα τολμήσω να πω και του χθες ακούγεται αρκετά προσιτό. Εδώ τουλάχιστον έχουμε μία πρόταση και το κυριότερο από έναν άνθρωπο που δεν έχει κανένα προσωπικό συμφέρον ή αν θέλετε κανένα όφελος. Ζημία ίσως να έχει. Τώρα, όταν η κουβέντα πήγε σε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο μου φτάνει και μου περισσεύει που ξεκαθάρισε ότι η Skoda Ξάνθη δε θα βρείτε να υπάρχει πουθενά. Είναι μία τοποθέτηση γύρω από ένα θέμα που κανένας άλλος παράγοντας δε μιλάει ουσιαστικά για αυτό... Ούτε ακόμη και ο ΗΡΑΚΛΗΣ που θα μπορούσε να βρει πάτημα για όσα ακούγονται για την ομάδα του στις περιβόητες κασέτες... Αυτά είναι πραγματικά περίεργα πράγματα.


Ακούμπησαν μπάλα

Σε εντατικούς ρυθμούς συνέχισε την προετοιμασία της, η SKODA Ξάνθη το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, να εντάσσει στο πρόγραμμα ασκήσεις με μπάλα.

Δεν κατάφεραν να ακολουθούσουν το πρόγραμμα οι Μπαξεβανίδης και Γκατσολάρι. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται σύντομα να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να ενταχθούν στο κανονικό πρόγραμμα της προετοιμασίας


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/