Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ανακοινώθηκαν προαγωγές δικαστικών και εισαγγελέων της Θράκης

Το 11μελές Ανώτατο Διαστικό Συμβούλιο συνεδρίασε χθες και αποφάσισε 73 συνολικά προαγωγές όλων των βαθμίδων, οι τρεις από τις οποίες αφορούν πρόσωπα που υπηρετούν στην περιοχή μας
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;



Στο Βαθμό του Αντιεισαγγελέα Εφετών προάγεται ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ξάνθης Γεώργιος Καντζίδης.
Με απόφαση του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου που συνεδρίασε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011, αποφασίστηκαν οι προαγωγές, συνολικά, 73 δικαστικών όλων των βαθμίδων.

Το 11μελές Συμβούλιο αποφάσισε τις προαγωγές 11 Εισαγγελέων Πρωτοδικών σε Αντιεισαγγελείς Εφετών . Ανάμεσά τους και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών της Ξάνθης Γεώργιος Καντζίδης. Στις ίδιες προαγωγές από την περιοχή της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. προάγονται επίσης: Η Πρόεδρος Πρωτοδικών Ροδόπης Γιαννούλα Αλεβιζάκη σε Εφέτη και ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης Μηνάς Στρούμπης σε Εισαγγελέα.

Από το 2004 στην Ξάνθη ο Γ. Καντζίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Καντζίδης τοποθετήθηκε στην Ξάνθη από το 2004. Το Σεπτέμβριο εκείνης της χρονιάς είχει διαδεχθεί στην Εισαγγελία την τότε Εισαγγελέα κυρία Χρυσογιάννη και έκτοτε υπηρέτησε στην Ξάνθη, αποτελώντας τον μακροβιότερο δικαστικό στη συγκεκριμένη θέση. Είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Ξάνθης και δη της Παλιάς Πόλης και, σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του στην Κομοτηνή.


Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/