Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αποκάλυψη: ο δήμαρχος Ξάνθης εγκαταλείπει τις επιτροπές του Δήμου

Όπως αποκαλύπτει το xanthipress.gr, υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας αποφάσεις με τις οποίες ορίζονται οι αντικαταστάτες του στην Οικονομική Επιτροπή και σε αυτήν της Ποιότητας Ζωής
      ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;




Απρόσμενη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ενέργεια του Δημάρχου Ξάνθης να αποχωρήσει από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης και να ορίσει νέους Προέδρους σε αυτές.
Όπως αποκαλύπτει το XanthiPress.gr ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας τις αποφάσεις με τις οποίες ορίζονται οι αντικατστάτες του στις δύο Επιτροπές.
Ο Πάνος Ταρενίδης θα είναι ο Πρόεδρος στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και ο Δημήτρης Μπένης στην Οικονομική Επιτροπή. Οι δύο Αντιδήμαρχοι έχουν άμεση ή έμμεση συνάφεια ως προς το αντικείμενό τους με αυτό των δύο Επιτροπών. Ο Δημήτρης Μπένης είναι ο αρμόδιας Αντιδήμαρχος για τα οικονομικά ενώ ο Πάνος Ταρενίδης είναι Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος (η επιτροπή έχει ως αντικείμενο τη χωροταξία, την πολεοδομία και το περιβάλλον). Η θητεία τους ξεκινά την 1-9-11 και λήγει στις 31-12-12.

Θέλει να «ανοίξει» το παιχνίδι ;
Διόλου τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι στις 30 και στις 31 Αυγούστου έχουν οριστεί συνεδριάσεις των δύο Επιτροπών, οι οποίες θα είναι και οι τελευταίες στις οποίες θα προεδρεύσει ο Δήμαρχος Ξάνθης καθώς από την 1-9 ξεκινά η θητεία των νέων Προέδρων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που δεν έχουν διαψευστεί, πρόθεση του Δημάρχου, όπως ανέφερε στους συνεργάτες του, είναι να δοθούν πολιτικές αρμοδιότητες και σε άλλα στελέχη του συνδυασμού του, ώστε να μην ηγείται όλων των οργάνων ο ίδιος, . Οι δύο Αντιδήμαρχοι είχαν ενημερωθεί για τις προθέσεις του, λίγες μέρες πριν.