Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Στον σύλλογο Θρακιωτών της Κρήτης ο Γιώργος Πεταλωτής

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Κρήτη για την εκεί περιφερειακή Συνδυάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, επισκέφθηκε τους συμπατριώτες του
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΕΚΕΙ;



Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, επισκέφτηκε τα γραφεία του Συλλόγου Θρακιωτών στο Ηράκλειο, στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Κρήτη και της συμμετοχής του σε περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. 



Ο Γιώργος Πεταλωτής, σε εγκάρδιο κλίμα, συνομίλησε με τους συμπατριώτες του που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη και διαπίστωσε πως διατηρούν έναν πολύ δραστήριο Σύλλογο, που όχι μόνο διατηρεί ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Θράκης, αλλά  αναπτύσσει και πλούσια κοινωνική δράση. 



Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για τους τρόπους που μπορεί να ενισχυθεί η δραστηριότητα του Συλλόγου και συνεπώς να προωθηθεί ενεργά και με μεγαλύτερη αποδοτικότητα η παρουσία της Θράκης στην Κρήτη. 



Τέλος, οι Θρακιώτες της Κρήτης προσέφεραν κρητικά τοπικά εδέσματα στον Γιώργο Πεταλωτή, ο οποίος δήλωσε πως συνάντησε τη ζεστασιά των ανθρώπων της Θράκης στη μακρινή Κρήτη.