Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τα παραλειπόμενα της πρώτης προπόνησης του ΓΑΣ Κομοτηνή

Το thrakisport.gr βρέθηκε
στην πρώτη προπόνηση του
ΓΑΣ Κομοτηνή και σας
μεταφέρει το κλίμα και τα
παραλειπόμενα από
το κλειστό της Κομοτηνής

                    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ




Το thrakisport.gr βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του ΓΑΣ Κομοτηνή και σας μεταφέρει το κλίμα και τα παραλειπόμενα από το κλειστό της Κομοτηνής. Σίγουρα την παράσταση έκλεψε ο Κούλης Ταξιλδάρης αλλά και ο Γιώργος Κουτσοβασίλης, που για ακόμα μια σεζόν θα ηγηθεί των προσπαθειών του ΓΑΣ.

Το φαινόμενο Κουτσοβασίλης
Αν επιχειρήσουμε να μετρήσουμε τις προετοιμασίες στις οποίες έχει πάρει μέρος ο Γιώργος Κουτσοβασίλης, θα χάσουμε το μέτρημα. Είναι η σημαία του ΓΑΣ χωρίς καμία αμφιβολία και έδωσε υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, μεταξύ σοβαρού και αστείου έλεγε στους συμπαίχτες του πως θα τους ¨βάλει τα γυαλιά¨ και την νέα σεζόν και σίγουρα κανείς δεν έχει ξεχάσει την εμφάνιση του ¨Κουτσ¨ στο τελευταίο παιχνίδι με το Ανατόλια, όπου τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους. Παράλληλα, εκτός από την σημαντική παρουσία στο παρκέ, ο Κουτσοβασίλης είναι και η ¨ψυχή¨ της ομάδας με τα αστεία και τα πειράγματα σε όλους τους παίχτες. Στο στόχαστρο αυτή τη φορά βρέθηκε ο Κούλης Ταξιλδάρης, τον οποίο παρότρυνε ο Κουτσοβασίλης να προπονήσει την ομάδα.
Δικαιολογημένα απόντες
Από την πρώτη συγκέντρωση έλειπαν δικαιολογημένα οι Κώστας Ντίνας, Γιάννης Παπαγεωργίου και Γιώργος Σκεμπής, οι οποίοι από Τετάρτη θα συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Και οι τρεις είναι σημαντικά στελέχη της ομάδας και σίγουρα θα προσφέρουν αρκετά στις φετινές αναμετρήσεις του ΓΑΣ.

Το πρώτο διπλό
Προπόνηση χωρίς προπονητή δεν γίνεται.. Ωστόσο οι αθλητές του ΓΑΣ ήθελαν να ξεμουδιάσουν και για τον λόγο αυτό έδωσαν ένα φιλικό διπλό, στο οποίο αγωνίστηκαν οι ¨έμπειροι¨ απέναντι στη νέα γενιά της ομάδας που πλαισιώθηκε από τον Γιόβαν Μίκιτς. Μπορεί τα ταμπλό να έσπασαν, ωστόσο όλοι οι αθλητές υποσχέθηκαν πως με σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, θα βελτιωθούν τα ποσοστά. Άλλωστε αυτό που κυριάρχησε στο ¨οικογενειακό διπλό¨ ήταν τα χαμόγελα και οι σπαρταριστές ατάκες.

Η νέα γενιά του ΓΑΣ
Πασχάλης Πελτέκης, Κώστας Γεωργακούδης, Ισίδωρος Λεμονίδης και Τάσος Λεχούδης έδωσαν το παρών στο κλειστό το απόγευμα της Δευτέρας. Και οι 4 έχουν δουλέψει πολύ και έχουν βελτιωθεί και θεωρούνται μεγάλα ταλέντα. Στόχος είναι η ενσωμάτωση τους στην κανονική ομάδα. Σε όλους αυτούς πρέπει να προστεθεί και ο Έντι Ματεοσιάν, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με την παιδική ομάδα την περασμένη σεζόν.

Στα πιτς ο Σαδήκ
Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί ο Σαδήκ Χατζημεμέτογλου που υποβλήθηκε σε καθαρισμό μηνίσκου πριν λίγες μέρες στη Γερμανία. Ο νεαρός γκαρντ σταδιακά θα μπει σε ρυθμούς προπόνησης, προκειμένου να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ελευθερούπολη