Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Σφοδρή επίθεση "Μαχητή" στον Μ. Στυλιανίδη με αφορμή την συνέντευξη Τύπου που θα δώσει σήμερα

Κάνει λόγο για «καμώματα» αμηχανίας και αναφέρει ότι πρώτα τα... «διέρρευσε» και τώρα θα μας τα πει... επισήμως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ


*Αφήνουμε τον κύριο Στυλιανίδη στο κόσμο του, να ζει και να... χαίρεται με τις επιλογές και τακτικές του... Εμείς σε τέτοια σε στημένα «επικοινωνιακά» παιχνίδια δεν συμμετέχουμε... Με τόσα ΨΕΜΑΤΑ που (μας) έχει πει μέχρι να «καπαρώσει» τη τελευταία του θητεία, δεν τον πιστεύει κανείς πλέον!

Αφού πρώτα είδε ότι η μέθοδος των... «διαρροών»σε φιλικά του ΜΜΕ δεν αποδίδει κι αφού ήδη… «ξεφορτώθηκε» όλες τις αρμοδιότητές του, λόγω... φόρτου εργασίας (!), ο Δήμαρχος αυτής της πόλης που προεκλογικά είχε σλόγκαν «Συνεχίζουμε Μαζί» και μετεκλογικά «Συνεχίζετε με όλους τους άλλους», μας έστειλε πρόσκληση για... συνέντευξη τύπου και συζήτηση εφ’ όλης της ύλης την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 1 το μεσημέρι.


Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχαήλ Στυλιανίδης, σας καλεί σε συνέντευξη τύπου στην οποία θα παραχωρήσει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011, ώρα: 13.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.

Θέμα: Ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα του Δήμου

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Ο Δήμαρχος

Μιχαήλ Στυλιανίδης.


ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Λίγο πολύ βέβαια είναι αναμενόμενο εκ των προτέρων τι θα πει ο Δήμαρχος Ξάνθης στη συνέντευξη τύπου:

1. Θα παραμείνει στον Δήμο μέχρι τέλη της… θητείας του!

2. Δεν έχει δώσει «δαχτυλίδι» σε κανέναν…

3. Έχει… «φόρτο» εργασίας και γι’ αυτό αναθέτει στους άλλους τις αρμοδιότητές του.

4. Θα στηρίξει τις επιλογές του και κυρίως τον αντιδήμαρχο Ξάνθης Χρήστο Μούρκα η τοποθέτηση του οποίου ως Προέδρου στην Επιτροπή Διαβούλευσης έχει προκαλέσει παντού θυμηδία και μειδιάματα…

5. Θα απαντήσει για το έργο «έκτρωμα» της πόλης, αυτό της ενοποίησης πλατειών και τους λόγους για τους οποίους επί τόσα χρόνια ψεύδονταν ότι θα κάνει αλλαγές αν δεν «τραβάει», ενώ δεν έκανε καμιά διόρθωση ή αλλαγή…

6. Θα απαντήσει στην δικαστική αντιπαράθεση του Δήμου Ξάνθης με τον Βαγγέλη Βασιλειάδη για την γνωστή «δενδροφύτευση» αλλά και το πρόσφατο δημοσίευμα του ΑΚΡΙΤΑ για το έργο της νέας πλατείας.

7. Θα προσπαθήσει με τις… ίδιες επαναλήψεις να στηρίξει το έργο του και να διασκεδάσει τις «φήμες» που τον φέρνουν να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη…

8. Θα αναγγείλει τη συνέχιση της λειτουργίας της ΕΑΠΑΞ!

9. Την μεταφορά της υπηρεσίας Πρασίνου στον 3ο όροφο του κεντρικού κτηρίου της πλατείας, στηρίζοντας τον αντιδήμαρχο πρασίνου Απόστολο Αγκόρτζα.


ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ….

1. Δεν θα αναφερθεί καθόλου στις καραμπινάτες παρανομίες στενών συνεργατών του και στις δικαστικές εκκρεμότητες.

2. Στα χρήματα που οφείλει στην «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ ο Θεολόγος Καλαϊτζής και ακόμη δεν έχει επιστρέψει..

3. Στον βαθμό που έχει στη Στοά Ξάνθης ο συνεργάτης του Χρήστος Μούρκας αλλά και ποιοι άλλοι δημοτικοί του σύμβουλοι είναι μασόνοι κι έχουν πάρει καίριες θέσεις…

4. Αν στις επόμενες εκλογές (2014) θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Σγουρίδη ή όχι…


ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ,

Η εφημερίδα μας φυσικά δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει τα «καμώματα» του Δημάρχου Ξάνθης και τις συνεχείς ανακολουθίες ή τα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη που έχουνε εισπράξει οι πολίτες, κυρίως στη προεκλογική περίοδο, με την παρουσία της, σε μια συνέντευξη «παρωδία» και άνευ ουσίας, αφού ότι ήταν να πει ο Δήμαρχος... τα «διέρρευσε» ήδη σε όψιμα φιλικά του Μ.Μ.Ε κι όταν είδε ότι δεν πείθει…κανέναν, αποφάσισε τη… συνέντευξη τύπου!!!

Ένδειξη μάλιστα του πανικού και της «δύσκολης» θέση που βρίσκεται είναι ότι κάνει συνέντευξη τύπου μέσα στις Γιορτές Π. Πόλης!!!

-Αφήνουμε λοιπόν τον κύριο Στυλιανίδη στο κόσμο του, να ζει και να... χαίρεται με τις επιλογές και τακτικές του... Εμείς σε τέτοια σε στημένα «επικοινωνιακά» παιχνίδια δεν συμμετέχουμε...!

Ότι και να πει στη συνέντευξη τύπου, δεν θα είναι αλήθειες όπως και τις άλλες φορές…

«Μ»
 
.