Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το Εργατικό Κέντρο Έβρου για το χαράτσι στη ΔΕΗ

Ψηφίστηκε πριν λίγο στην
Βουλή, αλλά είχε προηγηθεί
καυστική ανακοίνωση από
το Εργατικό Κέντρο Έβρου

                    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ


Δεν τους έφτασε η αποδόμηση των εργασιακών σχέσεων, ούτε η μείωση των μισθών, ούτε ο κεφαλικός φόρος της ανεργίας, η Κυβέρνηση επιβάλλει ασταμάτητα και ανελέητα νέους – καινούργιους φόρους και τους πληρώνουν πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι, μισθωτοί και συνταξιούχοι, χαρατσώνονται με κάθε μορφής και έμπνευσης φόρους για να πιάσουν λένε το στόχο.

Σήμερα μπαίνει προς ψήφιση το νέο χαράτσι που αφορά τα ακίνητα και που θα εισπράττεται μέσω λογαριασμών ρεύματος.

Τα νοικοκυριά έχουν στραγγίξει πλέον από την λεηλασία που υφίστανται, ενώ τους φοροδιαφεύγοντες, τους κλέφτες, αυτούς που έχουν καταβροχθίσει το δημόσιο χρήμα και έχουν τους λογαριασμούς στην Ελβετία κανείς δεν τους αγγίζει.

Πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την κοροϊδία. Αυτή η πολιτική δεν οδηγεί πουθενά και πολύ περισσότερο δεν οδηγεί στην Δίκαιη Κοινωνία που ονειρευόμαστε και αγωνιζόμαστε για να κατακτήσουμε .

Η θέση των εργαζομένων της ΔΕΗ και του Συνδικάτου τους ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ είναι θέση ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους και τους συνεπείς πολίτες, ώστε η δημόσια επιχείρηση να μην γίνει ο φοροεισπράκτορας της Κυβέρνησης επι δικαίων και αδίκων.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Έβρου , μαζί με όλους τους Εργαζόμενους χαιρετίζει και στηρίζει την απόφαση της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ και καλεί κάθε εργαζόμενο, κάθε συνταξιούχο, κάθε άνεργο, σε μια διαρκή αντίσταση και ένα συνεχή αγώνα ενάντια στα μέτρα που μας οδηγούν στην εξαθλίωση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ – ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ – ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου

.