Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Βίντεο ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του 53χρονου Θρακιώτη σε ένα παγκάκι του Συντάγματος

Η γυναίκα και οι συγγενείς του καταγγέλλουν το κράτος και την αστυνομία

Δεν είχε τραυματιστεί αλλά δεν άντεξε τον πετροπόλεμο και τα δακρυγόνα
        ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση κατέληξε σε τραγωδία αφού ένας 53χρονος άνθρωπος, μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Το NewsIt έχει στη διάθεσή του ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο απεικονίζεται ο άτυχος άντρας να είναι ξαπλωμένος σε ένα παγκάκι στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:




Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα και κατά τη νοσηλεία του, δυστυχώς κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με τη σύζυγό του να ουρλιάζει ότι έχασε τον σύντροφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η σύζυγός του όσο και οι συγγενείς του καταγγέλλουν το κράτος και την αστυνομία για το θάνατο του ανθρώπου τους.

Ο 53χρονος άντρας ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και το όνομά του είναι Δημήτρης Κοτζαρίδης. Ήταν άνεργος και είχε δύο κόρες εκ των οποίων μάλιστα η μία προγραμμάτιζε να παντρευτεί, σύμφωνα με πληροφορίες. Όπως λένε γείτονες του 53χρονου ήταν ένας γλυκός και ήσυχος άνθρωπος.

Όπως δήλωσε στο NewsIt γιατρός του Ευαγγελισμού, ο Ηλίας Σιώρας ο 53χρονος είναι συνδικαλιστής οικοδόμος από τον Βύρωνα. Όπως τόνισε ο διοικητής, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του, έτρεχε για να γλιτώσει από τον πετροπόλεμο και τα χημικά με αποτέλεσμα να αισθανθεί αδιαθεσία και να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό.

Οπως δήλωσε στο Νewsit ο πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων Βύρωνα Σπύρος Λιναρδάκης που ήταν μαζί με τον 53χρονο οικοδόμων που έχασε τη ζωή του και τον συνόδεψε κατά τη μεταφορά του στον Ευαγγελισμό "ο Δημήτρης μου είπε κάποια στιγμή ότι δεν αισθάνεται καλά μετά τη ρίψη των χημικών. Τον συνόδευσα στον Ευαγγελισμό. Ηταν ανθρωπος πολύ καλός, άμα πάτε στο Βύρωνα και ρωτήστε θα σας πούν. Κλαίει όλος ο Βύρωνας. Είχε 2 κορίτσια, το ένα έτοιμο για γάμο. Για το θάνατό του φταίει το παρακράτος και οι μηχανισμοί που δημιουργούν όλα αυτά τα πράγματα".

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, ο 53χρονος άνδρας έφθασε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγούς και αναπνοή, με μυδρίαση και ισολεκτρική γραμμή στο καρδιογράφημα. Το προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθούσε για περίπου 50 λεπτά να τον επαναφέρει στη ζωή, αλλά μάταια.

 
Πηγή:  http://www.newsit.gr/