Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μετά την χαρά του γάμου στην Ξάνθη, ήρθαν τα κλάματα, αφού τους ξάφρισαν οι κλέφτες…

Απουσίαζαν στην γαμήλια δεξίωση όλοι και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να ξαφρίσουν από κοσμήματα και τιμαλφή το σπίτι των νεόνυμφων, την οικία των πεθερικών αλλά και της κουνιάδας…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Το σπίτι ήταν στολισμένο με τούλια και μαρτυρούσε την χαρά των ανθρώπων που πάντρευαν το παιδί τους. Μια διπλή χαρά αφού βάφτιζαν και το εγγονάκι τους καρπό του έρωτα του νεαρού ζευγαριού στην Ξάνθη.

Μετά το διπλό μυστήριο γάμου και βάφτισης σε ναό της Ξάνθης, ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι με εκατοντάδες προσκεκλημένους και από την Κομοτηνή σε κέντρο κοντά στα Κιμμέρια απ΄ όπου επέστρεψαν αργά τις πρωινές ώρες. Όμως με έκπληξη είδε το ζευγάρι ότι στο σπίτι τους ήταν όλα αναστατωμένα ενώ έλειπαν τιμαλφή και δώρα του γάμου…

Τηλεφώνησαν στους γονείς για να πληροφορηθούν ότι κι από εκεί είχαν περάσει οι κλέφτες κάνοντας αισθητή την παρουσία τους όπως και από το σπίτι της κουνιάδας! Η χαρά του γάμου την διαδέχθηκε η θλίψη ότι δώρα και χρυσαφικά που δεν πρόλαβαν να χαρούν όπως και χρηματικά ποσά είχαν εξαφανιστεί.

Κανένας δεν πήρε το παραμικρό είδηση αφού και οι γείτονες απουσίαζαν ως προσκεκλημένοι στο γάμο.

Αλήθεια που ζούμε; Θα πρέπει τελικά να μην αφήνονται αφύλακτα τα σπίτια των νεόνυμφων αφού γίνονται στόχος και να τα αναθέτουν σε κάποια σεκιούριτι αλλά και να μην υπάρχουν μέσα τιμαλφή.

Στερνή μου γνώση να σ΄είχα πρώτα…


Πηγή:  http://www.xronos.gr/