Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

«Μέντορας του δημάρχου Αλεξανδρούπολης ο Τούρκος πρόξενος»

Σκληρή ανακοίνωση των νομαρχιακών οργανώσεων του ΛΑΟΣ σε Εβρο, Ροδόπη και Ξάνθη
                         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ


«Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης έχει μετατραπεί σε Δούρειο Ίππο του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Με τις δηλώσεις του ότι η Θράκη είναι καλό να αυτονομηθεί από την υπόλοιπη Ελλάδα αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο καθώς αποκαλύπτει τον ρόλο που κλήθηκε να διαδραματίσει σε ένα ακροατήριο που παρών έδωσε και ο μέντοράς του μάλλον σε παραπλήσιες ιδέες, Τούρκος πρόξενος, ο οποίος χειροκροτούσε κατά την διάρκεια του ανθελληνικού παραληρήματος του κ. Λαμπάκη.

Δυστυχώς, για σας και ευτυχώς για τους Θρακιώτες κ. Λαμπάκη οι απόψεις σας οι οποίες είναι ταυτόσημες με το δόγμα Νταβούτογλου δεν έχουν περάσει στην Θράκη και θα πέσουν στο κενό. Εμείς οι κάτοικοι της Θράκης θα μπούμε μπροστά και θα το κάνουμε από σήμερα και στο εξής. Άνθρωποι με επίπεδο και σκεπτικό σαν το δικό σας να μην κερδίσουν στο εξής τίτλους που να τους δίνει το βήμα να εκφράζουν απόψεις ενάντια στο έθνος μας.

Καταλάβαμε πλέον τι εξυπηρετείτε και τι έχετε στο βάθος του εγκεφάλου σας όταν πρωτοστατείτε στις αντιδράσεις για να μην γίνουν επενδύσεις στην Θράκη. Αναδείξατε πλέον και στον πιο δύσπιστο κάτοικο της Θράκης ότι η εναντίωσή σας στις επενδύσεις τόσο στον αγωγό φυσικού αερίου, όσο και στις επενδύσεις για τον χρυσό είναι θεατρικές και έχουν στόχο την εγκατάλειψη της Θράκης από ζωτικές θέσεις εργασίας που θα οδηγήσουν σε μαρασμό την περιοχή κάνοντας ευκολότατη κατά τη γνώμη σας τον στόχο τον οποίο έχετε και συμπίπτει με του Τούρκου προξένου για δημιουργία αυτόνομου κράτους υπό μουσουλμανική διοίκηση και με σας σε ηγετικό ρόλο, τότε είναι πιθανόν να είστε υπέρ του αγωγού από την Τουρκία... Τ

ότε είναι πιθανόν να είστε υπέρ της εξόρυξης του χρυσού από εταιρείες τουρκικών συμφερόντων. Σας δηλώνουμε ανοικτά λοιπόν ότι στο εξής θα είμαστε απέναντί σας. Και θα αντιταχτούμε με την ψυχή μας στα σχέδια τα οποία προωθείτε εσείς και οι καθοδηγητές σας...»

.