Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ξέσπασμα Πανθρακικού με «ντόρτια» στον Πανσερραϊκό

Η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε πριν λίγο με  4-2 εκείνης των Σερρών σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Super League είναι η ομάδα της Κομοτηνής και όχι άδικα. Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη το απέδειξε και στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (08/10), οπότε νίκησε τα «λιοντάρια» 4-2 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.


Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 22’ έπειτα από σέντρα του Γκόμεζ και κεφαλιά του Γκουεΐ. Ο Πανθρακικός αντέδρασε στο 31’ με τον Σκλιοπίδη να βγάζει τη σέντρα για τον Σίμωση και τον δεύτερο να στέλνει με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Γουμάγια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μίνγκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-1, ο Γκουεΐ στο 57’ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ισοφάρισε σε 2-2, αλλά οι Μίνγκας (76’), Μακρυδημήτρης (81’) διαμόρφωσαν το 4-2.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ταίρης, Σκλιοπίδης, Χρήστου, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Λιαπάκης, Ρεκλείτης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Σίμωσης, Κοντογουλίδης. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Σικαλιάς, Βλάχος, Γωνιάδης, Μοσχάκης, Ουέλιγκτον, Σαρακατσάνος, Πόνσε.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γουμάγιας, Περπερίδης Σαλαμαστράκης, Παντελιάδης, Ντιόγκο, Γκόμεζ, Ορφανός, Ντα Κόστα, Σοάρες, Γκουέι, Μιλένκοβιτς. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Κοτσαβασίλης, Βρούτσινα, Βούτσινα, Στεφανίδης, Κυριακίδης, Παϊζάνος, Κοντός, Τριανταφύλλου.

.