Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Η διήμερη επίσκεψη του Περιφερειάρχη στην Δράμα

Πραγματοποιήθηκε Τρίτη και Τετάρτη αλλά μόλις πριν λίγες ώρες, τρεις ημέρες μετά, έβγαλε το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας σχετικό δελτίο Τύπου
   ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ;




Την Δράμα επισκέφθηκε την Τρίτη και Τετάρτη 4 και 5 Οκτωβρίου, ο Περιφερειάρχης κ. Άρης Γιαννακίδης .



Συγκεκριμένα την Τρίτη το απόγευμα βρέθηκε στο Δήμο Δοξάτου, όπου μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Ξανθόπουλο, το Δήμαρχο Δοξάτου κ. Αναστάσιο Χατζηλαζάρου, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους του Δοξάτου, στα πλαίσια της ιδιότητας του ως Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής του Π.Ε.Π. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, πραγματοποίησε αυτοψία στην επαρχιακή οδό Αγοράς – Αιγείρου – Περιστεριάς, προκειμένου να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, στο χώρο του πρώην Δημαρχείου Δοξάτου, για την δρομολόγηση κατασκευής Πολιτιστικού Κέντρου – Αίθουσας Συνεδρίων, όπως και τον Δρόμο Δοξάτου – Αδριανής, ο οποίος επαναδημοπρατείται.



Την Τετάρτη παραβρέθηκε και χαιρέτησε,μαζί με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, την ετήσια συνέλευση αντιπροσώπων του παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΓΕΩΤΕΕ, ενώ αργότερα δέχθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπου και συζήτησαν το θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών των εργαζομένων. Μετέπειτα δέχθηκε και συζήτησε με εκπροσώπους του σωματείου εστίασης της Δράμας τα προβλήματα τους.