Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ισόπαλοι 2-2 ήρθαν Ορφέας Ξάνθης και Ορφέας Ελευθερούπολης

Γκολ και θέαμα προσέφεραν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα της Δ' Εθνικής, σε ένα ματς που είχε  χιτσκοκικό φινάλε

      ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Γκολ και θέαμα προσέφεραν Ορφέας Ξάνθης και Ορφέας Ελευθερούπολης, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, σε ένα παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε.

Η ομάδα της Ελευθερούπολης προηγήθηκε στο 44’, χάρη στο πλασέ του Τσιμπλίδη, ενώ στο 54’ ο Γιαλαμής έκανε το 0-2. Ωστόσο το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμη και επιφύλασσε πολλές ανατροπές. Στο 56’ ο Μπαμπατσάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αλλάζοντας την ισορροπία του αγώνα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα της Καβάλας θα περάσει νικηφόρα από την Ξάνθη, σε πέντε λεπτά ανατράπηκαν όλα.

Στο 88’ ο Χριστοδουλίδης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μουμίν Ογλού ευστόχησε από την άσπρη βούλα, μειώνοντας σε 1-2. Και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παυλακάκης έπιασε την κεφαλιά, κόντραρε στον Πολυχρονιάδη και η μπάλα μπήκε γκολ, για το τελικό 2-2!

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μεμέτ Ογλού, Μόσχος (83’ Δάρδας), Μαυρόπουλος, Μουμίν (46΄ Παυλακάκης), Μαλαδένης, Σουκρί Ογλου, Καραγκιόζης, Παπαστεφάνου, Χουσεΐν Ογλού (70’ Καρυώτης), Ξανθόπουλος, Μουμίν Ογλού

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραβελίδης, Πολυχρονιάδης, Σεμερτζίδης, Νάκου, Χριστοδουλίδης, Μπαμπατσάνης, Βλάχος (88’ Αποστολάκης), Σταματόπουλος, Χατζηβασιλειάδης (59’ Σαμαράς), Τσιμπλίδης (82’ Τζιλόγλου), Γιαλαμής

.